Disztl Borgazdaság
A természet zamata
A természet zamata
![](https://www.bacskiskun.hu/storage/gallery-items/February2023/900L68x2dPYXdK5robFuiiIH4FlX9yVuC-metaNC5qcGc=-.jpg)
![](https://www.bacskiskun.hu/storage/gallery-items/February2023/900Qrb8RzBw48UGOcSI51BdQUskpwMvon-metaNGEuanBn-.jpg)
![](https://www.bacskiskun.hu/storage/gallery-items/February2023/900L68x2dPYXdK5robFuiiIH4FlX9yVuC-metaNC5qcGc=-.jpg)
Borkedvelők számára igazi kuriózum a kiskőrösi Disztl család bioborászata. A 4,5 hektáros ültetvényen kékfrankos, cserszegi fűszeres és kékoportó fajtákat honosítottak meg, ökotudatos termesztési technológiával. A közelmúltban a pince hivatalosan is bio minősítést nyert. Bács-Kiskun megye adottságai kiválóak a környezetkímélő termesztés megvalósításához. A Disztl bioborok nem hiányozhatnak az asztalról, legyen szó családi rendezvényről vagy baráti beszélgetésről!