Köszöntő

Rideg László, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés elnöke

presidental greeting

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt Bács-Kiskun vármegye oldalán. Engedje meg, hogy elkalauzoljam vármegyénk varázslatos, megannyi szépséget és felfedezésre váró, értéket rejtő világába.

Az ezeréves múlt, a történelmi és kulturális hagyatékok, az élettel teli és folyamatosan fejlődő, lüktető vidék színesíti a látnivalókat és vissza-visszahúzza azon emberek szívét is, akik már bepillantást nyerhettek eme sokszínű táj gazdag hagyományaiba. Az alföldi nap sugarai, a rónák végtelenje, a gyógyfürdők, a minőségi borok, a zamatos gyümölcsök és a népi tradíciók alapján készült ételek gondoskodnak arról, hogy az idelátogató azonnal otthon érezze magát. Bács-Kiskun vármegye weblapján lehetősége nyílik arra, hogy aktuális információkat, híreket kapjon az itt zajló eseményekről, megismerheti településeink és turisztikai látnivalóink változatosságát.

Látogasson el hozzánk és fedezze fel vármegyénk értékeit! Ha felkeresi a Duna-Tisza közén elterülő, izgalmakban bővelkedő tájat, megtapasztalhatja, hogy nálunk itthon van, itt mindig szívesen látott vendég és a visszatérőket már barátként üdvözöljük!

 

Rideg László
     elnök

Design by WEBORIGO