Hiszem, teszem

Az elmúlt öt év Bács-Kiskun megye polgármestereinek szemével

Hiszem, teszem

Az elmúlt öt év Bács-Kiskun megye polgármestereinek szemével

Az idei évben lezárul egy önkormányzati ciklus, így óhatatlanul is összegezzük az elmúlt esztendők történéseit. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat mindezt egy kiadvány formájában teszi meg.

Vajon hogyan élik meg megyénk településeinek vezetői mindennapjaikat? Mi motiválta őket, hogy erre a pályára lépjenek? Milyen élményeket szereztek mióta polgármesterként tevékenykednek és melyek a leginkább embert próbáló feladatok? Mire büszkék és min változtatnának még a települések életét érintően?

E kérdésekre választ kaphatunk, a Hiszem, teszem című könyvben, mely a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat gondozásában készült és melyben térségünk valamennyi polgármestere mesél életéről és hivatásáról. Megtudhatjuk honnan indultak, hol tartanak jelenleg és milyen céljaik vannak a jövőre nézve. Nagyívű tervek jelennek meg az olvasó előtt, melyekből szerencsére jó néhány napjainkra már meg is valósult.

A kötetet végigolvasva  világossá válik, hogy településeink élén valóban elhivatott, tenni akaró vezetők állnak, akik nap mint nap fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a helyi lakosok életminőségét jobbá tegyék. Sokuk szájából elhangzik: mindez azért működik, mert egy valóban támogató közösség áll mögöttük.

A kiadványunkban szereplő életutak remekül szimbolizálják azt a példaértékű kitartást és együttműködést, mely a helyi kisközösségekre, azok vezetőire és megyénk egészére jellemző.

A teljes könyv ITT érhető el.

Design by WEBORIGO