Zank Vezér Sportszálló és Jurtaszálló

Szank - Kiskunmajsai járás

Zank Vezér Sportszálló

Az Együtt Szankért Egyesület 2013-ban B-kategóriás gyermek és ifjúsági szálláshelyet alakított ki a Sportpályán található Tekecsarnok tetőtérében. Képzésekre, ifjúsági táborokra, tréningekre, osztálykirándulásokra és családi összejövetelekre is ideális helyszín a Sportszálló, mely biztosítja a szabad közösségi teret az adott esemény színvonalas megvalósításához. Elhelyezés: 32 fő részére  7 db 4 ágyas és 1 db kétágyas szobákban, ahol  a közös használatú vizesblokk a folyosón található, valamint 2 db franciaágyas saját fürdőszobás szobákban.  Az épületben tekepálya, az udvaron sportpálya, gördeszka- és BMX pálya és tűzrakóhely található.

Jurtaszálló

Ha különleges szálláslehetőséget keres, a Zank Vezér  Sportszálló mellett 10db (2-3-4 személyes ) jurta biztosítja a kivételes élményt május 1. és október 31. között. A kedvező árkategóriás szállás hagyományos anyagokból készült. Padozata burkolt, árammal, matracokkal, éjjeliszekrénnyel felszerelt. Közös vizes blokk  a szálló földszintjén található.

Kapcsolat

6131 Szank Halasi utca 26

https://www.facebook.com/szankszallas
Több Kevesebb chevron down

Ajánlataink

chevron left
event card

Magyar Történelmi Emlékút és Pihenőpark

arrow

Szank

event card

Méz és Meggyfesztivál

arrow

Szank

event card

1956-os Büszkeségpont

arrow

Szank

event card

Szanki konyakmeggy

arrow

Szank

chevron right

Kapcsolódó eseményeink

Értékeink

chevron left
event card

Szanki Méz és Meggyfesztivál

arrow
A Méz és Meggyfesztivál során a vendégek előtt gasztronómiai ínyencségek tárházát vonultatják fel, ahol természetesen kiemelt szerepet kapnak a helyben készített mézek és a helyben termett zamatos meggy.

Szank

event card

Szanki sportcentrum és a tekesport

arrow
A mai napig működő sportpálya 1971 és 1977 között épült, sportolási lehetőséget nyújtva ezzel a község lakóinak. 

Szank

event card

Születések fája és a harangláb

arrow
Szank község központjában lévő alkotás, a „Születések fája” Rékasiné Dr. Oláh Gizella, a Tooltechnik Kft. egyik tulajdonosának gondolata volt.

Szank

event card

Magyar Történelmi Emlékút

arrow
A Magyar Történelmi Emlékúton tíz fafaragó mester reliefjei, száz méteren, huszonegy képben több mint ezer esztendő jeles eseményeit mutatják be a honfoglalástól egészen napjainkig. 

Szank

chevron right
Design by WEBORIGO