Zank Vezér Sportszálló és Jurtaszálló

Szank - Kiskunmajsai járás

Zank Vezér Sportszálló

Az Együtt Szankért Egyesület 2013-ban B-kategóriás gyermek és ifjúsági szálláshelyet alakított ki a Sportpályán található Tekecsarnok tetőtérében. Képzésekre, ifjúsági táborokra, tréningekre, osztálykirándulásokra és családi összejövetelekre is ideális helyszín a Sportszálló, mely biztosítja a szabad közösségi teret az adott esemény színvonalas megvalósításához. Elhelyezés: 32 fő részére  7 db 4 ágyas és 1 db kétágyas szobákban, ahol  a közös használatú vizesblokk a folyosón található, valamint 2 db franciaágyas saját fürdőszobás szobákban.  Az épületben tekepálya, az udvaron sportpálya, gördeszka- és BMX pálya és tűzrakóhely található.

Jurtaszálló

Ha különleges szálláslehetőséget keres, a Zank Vezér  Sportszálló mellett 10db (2-3-4 személyes ) jurta biztosítja a kivételes élményt május 1. és október 31. között. A kedvező árkategóriás szállás hagyományos anyagokból készült. Padozata burkolt, árammal, matracokkal, éjjeliszekrénnyel felszerelt. Közös vizes blokk  a szálló földszintjén található.

Kapcsolat

6131 Szank Halasi utca 26

https://www.facebook.com/szankszallas
Több Kevesebb chevron down

Ajánlataink

chevron left
event card

Magyar Történelmi Emlékút és Pihenőpark

arrow

Szank

event card

Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és IKSZT

arrow

Szank

event card

Sószoba

arrow

Szank

event card

Szanki konyakmeggy

arrow

Szank

chevron right

Kapcsolódó eseményeink

chevron left
chevron right

Értékeink

chevron left
event card

Szanki Méz és Meggyfesztivál

arrow
A Méz és Meggyfesztivál során a vendégek előtt gasztronómiai ínyencségek tárházát vonultatják fel, ahol természetesen kiemelt szerepet kapnak a helyben készített mézek és a helyben termett zamatos meggy.

Szank

event card

Szanki sportcentrum és a tekesport

arrow
A mai napig működő sportpálya 1971 és 1977 között épült, sportolási lehetőséget nyújtva ezzel a község lakóinak. 

Szank

event card

Születések fája és a harangláb

arrow
Szank község központjában lévő alkotás, a „Születések fája” Rékasiné Dr. Oláh Gizella, a Tooltechnik Kft. egyik tulajdonosának gondolata volt.

Szank

event card

Magyar Történelmi Emlékút

arrow
A Magyar Történelmi Emlékúton tíz fafaragó mester reliefjei, száz méteren, huszonegy képben több mint ezer esztendő jeles eseményeit mutatják be a honfoglalástól egészen napjainkig. 

Szank

chevron right
Design by WEBORIGO