Kiskunfélegyházi libamáj
 
     
     
     
     
    Hazánkban és csaknem az egész világon kuriózumként megbecsült gasztronómiai különlegesség a hízott libamáj. Fontos alapanyaga a francia, a japán konyhának is, de igazán itthon, hazánkban érzi jól magát. Megyénkben több évszázados múltra tekint vissza a lúd- és kacsatartás, a kitűnő állatállomány, a szakszerű, gondos tenyésztés és a csak az itteni környezet révén.
A vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag libamáj fogyasztható elő- és főételként is, elkészítése egyszerű, de ínycsiklandó íze miatt mégis különleges, ünnepi fogás a terített asztalon.
 
         
                        
                                                                    
                                                 
         
                        
                                             
                        
                                             
         
                        
                                                 
         
     
     
     
     
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
     
     
     
    
