Kabala Lovasiskola

Kiskunmajsa - Kiskunmajsai járás

A lovasiskola Kiskunmajsa tanyás térségében található, a gyógyfürdőtől mintegy 5 perc autóútra. Az iskola szolgáltatása között szerepel a bértartás, sétakocsizás, kezdők és gyerekek futószáras oktatása, osztálylovaglás, tereplovaglás, díjlovas edzések, lovak belovaglása és továbbképzése, alkalmankénti vagy rendszeres lovaglása. Várják mindazokat, akik a lovaglás művészetét alapos tudás, korrekt ülés, helyes bánásmód útján kívánják elsajátítani.A haladó lovasoknak idomító lovaglás oktatáson és ülésjavító tréningen való részvételre is módjuk nyílik. Megfelelő tudásszint után járóiskola, kis ugrások, ügyességi feladatok közbeiktatásával színesítik az órákat, fejlesztik a lovat és lovasát.Igény szerint házi versenyeket rendeznek. Az edzéseken lehetőség van saját lóval való részvételre.

 

Egyéb szolgáltatások:

  • fogatoztatás
  • lovas oktatás

Kapcsolat

Több Kevesebb chevron down

Ajánlataink

chevron left
event card

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

arrow
Az Alföld vízi centruma

Kiskunmajsa

event card

Patyi Fagyizó

arrow

Kiskunmajsa

event card

Lurkó Tánctábor

arrow

Kiskunmajsa

event card

Főtéri Sokadalom

arrow

Kiskunmajsa

chevron right

Kapcsolódó eseményeink

Értékeink

chevron left
event card

Kiskunság népzenei hagyatéka című könyv és hanganyag

arrow
A kiadvány meghatározó fontossággal bír a Kiskunság folklórjának megőrzésében.

Kiskunmajsa

event card

Tartós szegfű tanösvény

arrow
E ritka növény - bár hosszan virágzik - mégis a régi időkben kevesen tudtak létezéséről és csodálhatták meg szépségét. Jellemzői közé tartozik, hogy nyúlánk termetű, 20-50 cm magasra nő, hamvas szürke növény. 

Kiskunmajsa

event card

Mayossa Néptánccsoport és Lurkó Tánctábor

arrow
A Mayossa Hagyományörző Egyesület alapjait egy tíz fős néptáncos baráti társaság fektette le. Az egyesület céljai között szerepel Kiskunmajsa néphagyományainak, szellemi és tárgyi kulturális örökségének folyamatos feltárása, feldolgozása és közreadása. 

Kiskunmajsa

chevron right
Design by WEBORIGO