Gyémántvadászat

Visszacsatolás, dicsőség, tanulási folyamat, de ugyanúgy lehet egy település, egy megye fejlődési lépcsője is a Városmarketing Gyémánt Díj. Az elismerését kilencedik alkalommal lehet megküzdeniük a pályázóknak. Nem egymással, hanem saját magukkal.

Lehet bármennyire is elszánt, lelkes egy település, ha programjairól, lehetőségeiről nem értesül a nagyközönség, alighanem hiábavaló a fáradozás. A Magyar Marketing Szövetség a Marketing és Turizmus Intézettel közösen idén kilencedik alkalommal hirdette meg Városmarketing Gyémánt Díj- pályázatát. Prof. Dr. Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja amondó: az évről évre növekvő részvétel is azt bizonyítja, hogy a díjnak egyre komolyabb a presztízse. Egy- egy gyémánt azon túl, hogy elismerés, visszaigazolása is annak, hogy valaki, valamit jól csinál. Kihasználja- e akár egy kistelepülés, akár egy vármegye a lehetőségeit? A gyémánt üzenet a turistáknak, miszerint a díjazott települést érdemes felkeresni. De üzenet a helyieknek is, hogy mások is ismerik, elismerik településüket. A városmarketing- szakember szerint ahogy a Mátészalka sem a Real Madriddal játszik egy ligában, a kistelepülés falunapja sem a Csabai Kolbászfesztivállal versenyez. Mindenki a saját kategóriájában- sporthasonlatnál maradva- súlycsoportjában indul. Jellemzően 150- 200 pályamunkát bírál el a szakértő zsűri, ennyi pályamunka valószínűleg idén is beérkezik az augusztus ötödikei határidőig. Fontos: egy település, akár több programmal is pályázhat.

 

A pályamunka elkészítése előtt azonban erősen ajánlott felkeresni a varosmarketingdij.hu oldalt. 

További híreink

Kiskunhalas

2023. 10. 03.

Vármegyei elismerés a Ganzair Kft-nek

Bács-Kiskun Vármegye Gazdaságért Díjban részesült a kiskunhalasi székhelyű Ganzair Kft. Gidai Olivér ügyvezető igazgató akadályoztatása miatt nem volt jelen a szeptemberi ünnepi közgyűlésen, így a mai napon vette át a kitüntetést Rideg László közgyűlési elnöktől. 

2023. 10. 03.

[ Kiskunhalas ]

Kunszállás

2023. 10. 03.

Sétáljon velünk! Kunszálláson folytatódik a Térségi Értékjáró Séta sorozat

Az értékjáró séta sorozatot 2021-ben hívta életre az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, amelynek során az egyesület tagtelepüléseire teszünk kirándulást. A település értékeit egy sétaútvonalon fedezzük fel egy kellemes szombati napon. 

2023. 10. 03.

[ Kunszállás ]

Kecskemét, Szentkirály

2023. 10. 01.

Bács-Kiskun tarolt a Nemzeti Vágtán

Néhány órája ért véget a Nemzeti Vágta abszolút vármegyei győzelemmel! Izgalmas küzdelemben diadalmaskodott Kecskemét lovasa, Tóth Tamara a 2023-as Nemzeti Vágtán Galaxy nevű lova nyergében, aki immáron négyszeres Vágta-bajnok, és ezzel ők vihették haza az ötmillió forintos fődíjat, a Herendi Hadik huszár szobrot, valamint a Vágta Vándordíját, az 1848-as huszárszablyát. A Kishuszár Vágtát a szentkirályi lovas, Rozs Anna Julianna nyerte meg Nárcisz nyergében, Hajdú Fanni felkészítésével. 

2023. 10. 01.

[ Kecskemét , Szentkirály ]

2023. 10. 01.

Kecskeméti fiatalok a legjobbak között

 A Bányai Júlia Gimnázium csapata ezüstérmet szerzett a világ legnagyobb kutatási és robotika versenyén Dániában

2023. 10. 01.

2023. 10. 01.

Ma van a Zene Világnapja

A Zene Világnapját is ünnepeljük október 1-jén. Bár nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egész évben ünnep, hiszen a zene része az életünknek, minden napunknak. Hiszen tudjuk jól:  a zene az kell, hogy ne vesszünk el! 

2023. 10. 01.

Baja

2023. 10. 01.

Átadták a Bácskai Termék Díjakat

   Tizenegyedik alkalommal rendezték meg Baján a Bácskai Napokat. A hagyományos termékünnep fénypontja idén is Bácskai Termék Díjak átadása volt a Bácska Kultúrpalotában. Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun vármegyei közgyűlés alelnöke adta át az oklevleket vármegyénk kiválóságait előállítóknak, termelőknek.        

2023. 10. 01.

[ Baja ]

Design by WEBORIGO