Gyémántvadászat

Visszacsatolás, dicsőség, tanulási folyamat, de ugyanúgy lehet egy település, egy megye fejlődési lépcsője is a Városmarketing Gyémánt Díj. Az elismerését kilencedik alkalommal lehet megküzdeniük a pályázóknak. Nem egymással, hanem saját magukkal.

Lehet bármennyire is elszánt, lelkes egy település, ha programjairól, lehetőségeiről nem értesül a nagyközönség, alighanem hiábavaló a fáradozás. A Magyar Marketing Szövetség a Marketing és Turizmus Intézettel közösen idén kilencedik alkalommal hirdette meg Városmarketing Gyémánt Díj- pályázatát. Prof. Dr. Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja amondó: az évről évre növekvő részvétel is azt bizonyítja, hogy a díjnak egyre komolyabb a presztízse. Egy- egy gyémánt azon túl, hogy elismerés, visszaigazolása is annak, hogy valaki, valamit jól csinál. Kihasználja- e akár egy kistelepülés, akár egy vármegye a lehetőségeit? A gyémánt üzenet a turistáknak, miszerint a díjazott települést érdemes felkeresni. De üzenet a helyieknek is, hogy mások is ismerik, elismerik településüket. A városmarketing- szakember szerint ahogy a Mátészalka sem a Real Madriddal játszik egy ligában, a kistelepülés falunapja sem a Csabai Kolbászfesztivállal versenyez. Mindenki a saját kategóriájában- sporthasonlatnál maradva- súlycsoportjában indul. Jellemzően 150- 200 pályamunkát bírál el a szakértő zsűri, ennyi pályamunka valószínűleg idén is beérkezik az augusztus ötödikei határidőig. Fontos: egy település, akár több programmal is pályázhat.

 

A pályamunka elkészítése előtt azonban erősen ajánlott felkeresni a varosmarketingdij.hu oldalt. 

További híreink

Kiskőrös

2024. 06. 23.

Kiskőrösi lány lett Magyarország Szépe

A kiskőrösi Katzenbach Andrea nyerte a Miss World Hungary Magyarország Szépe versenyt! A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

2024. 06. 23.

[ Kiskőrös ]

2024. 06. 20.

Ők képviselik a nemzetiségeket Bács-Kiskunban

Csütörtökön a kecskeméti Megyeházán vehették át megbízóleveleiket a vármegyei nemzetiségi önkormányzati képviselők dr. Jobbágy Lajostól, a Bács-Kiskun Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökétől.

2024. 06. 20.

2024. 06. 19.

Átvették megbízólevelüket a vármegyei képviselők

A Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlésbe bekerült képviselők kedden a kecskeméti Megyeházán vehették át megbízóleveleiket dr. Jobbágy Lajostól, a Bács-Kiskun Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökétől.

2024. 06. 19.

2024. 06. 11.

Járható út

Két újabb hidat adtak át,  M44 gyorsforgalmi út Kecskemát-Szentkirály szakaszán.

2024. 06. 11.

2024. 06. 10.

Nagy győzelmek, meglepő vereségek Bács-Kiskunban

Bács-Kiskun vármegyében a települések többségén megőrizték pozíciójukat a hivatalban lévő polgármesterek az önkormányzati választások során. Persze akadt jónéhány érdekes eredmény is.

2024. 06. 10.

2024. 06. 10.

Választás 2024- vármegyei közgyűlés

Hatvan százalékot meghaladó részvételi arány mellett zajlott a tegnapi vármegyei közgyűlési választás. A huszonhárom megszerezhető mandátum négy párt osztozott. 

2024. 06. 10.

Design by WEBORIGO