

A Magyar Sommelier Szövetség idén tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről.
Ebben a napjainkra komoly rangra szert tett elismerésben azok a hazai szakemberek részesülhetnek, akik folyamatosan és magas színvonalon végzett munkássággal eredményesen járulnak hozzá a magyar éttermi kultúra minőségének növeléséhez, különös tekintettel az italfogyasztás színvonalának javítására, valamint a vonatkozó elméleti és gyakorlati ismeretek széleskörű népszerűsítésére. A hat díjazott egyike a Termelő kategória legjobbjának választott Koch Csaba.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
2025. 05. 20.
2025. 05. 20.
2025. 05. 20.
2025. 05. 20.
Hajós
2025. 05. 20.
2025. 05. 20.
[ Hajós ]
Apostag
2025. 05. 19.
2025. 05. 19.
[ Apostag ]
Tiszaalpár
2025. 05. 19.
2025. 05. 19.
[ Tiszaalpár ]
2025. 05. 16.
2025. 05. 16.