Gyémántokkal jutalmazták a vármegyei marketinget

Mi Petőfink két folyó közt TOP-fejlesztések

Két városmarketing gyémánt is díszíti ezen túl a vámegyei törekvéseket, amelyek az elmúlt években egyik meghatározó irányvonalát, az identitásfejlesztést ismerik el. A kitüntetéseket a Marketing Summit szakmai rendezvényen vette át Rideg László, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés elnöke csütörtökön a Várkert Bazárban.

A Marketing Summit Hungary a legnevesebb hazai szakmai találkozó. Itt hirdették ki csütörtökön este az idei Városmarketing Díj pályázat eredményeit. Több kategóriában lehetett pályázni, a győztesek munkáját pedig gyémántokkal ismerték el.  

  

A vármegyék közül egyedüliként kapott magas rangú szakmai elismeréseket Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata. Az ötven szakmai ítészből álló zsűri értékelte, hogy a vármegye arra mutat példát, miként lehet marketing eszközökkel segíteni, erősíteni, építeni a helyi és térségi identitást, s a közösségek közötti együttműködést. A nívós országos szakmai megmérettetésben értékelték továbbá, hogy a „Bács-Kiskun boldoggá tesz” programban a marketingstratégia, a márkaépítés, valamint ezek arculati megjelenésében 2023-ban is kiemelkedő munkát végzett a vármegyei önkormányzat csapata.

 

A díjakat Rideg László, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés elnöke vette át az ünnepi eseményen. „Sok éves tudatos és kemény munka eredményét ismerte el a szakmai zsűri, ami nagyszerű visszajelzés a számunkra. Külön öröm, hogy a vármegyei önkormányzat által megvalósított programok, események, kiadványok sokak érdeklődését felkeltették, és erősítették a Bács-Kiskunhoz való kötődést. Sok példát fel lehetne sorolni, de a legaktuálisabb talán a Petőfi emlékév, amelynek keretében a költő munkássága mentén a legkisebbektől a legnagyobbakig sikerrel lehetett megszólítani az embereket minden vármegyei településen” – fogalmazott az elnök. 

További híreink

Kiskunhalas

2023. 10. 03.

Vármegyei elismerés a Ganzair Kft-nek

Bács-Kiskun Vármegye Gazdaságért Díjban részesült a kiskunhalasi székhelyű Ganzair Kft. Gidai Olivér ügyvezető igazgató akadályoztatása miatt nem volt jelen a szeptemberi ünnepi közgyűlésen, így a mai napon vette át a kitüntetést Rideg László közgyűlési elnöktől. 

2023. 10. 03.

[ Kiskunhalas ]

Kunszállás

2023. 10. 03.

Sétáljon velünk! Kunszálláson folytatódik a Térségi Értékjáró Séta sorozat

Az értékjáró séta sorozatot 2021-ben hívta életre az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, amelynek során az egyesület tagtelepüléseire teszünk kirándulást. A település értékeit egy sétaútvonalon fedezzük fel egy kellemes szombati napon. 

2023. 10. 03.

[ Kunszállás ]

Kecskemét, Szentkirály

2023. 10. 01.

Bács-Kiskun tarolt a Nemzeti Vágtán

Néhány órája ért véget a Nemzeti Vágta abszolút vármegyei győzelemmel! Izgalmas küzdelemben diadalmaskodott Kecskemét lovasa, Tóth Tamara a 2023-as Nemzeti Vágtán Galaxy nevű lova nyergében, aki immáron négyszeres Vágta-bajnok, és ezzel ők vihették haza az ötmillió forintos fődíjat, a Herendi Hadik huszár szobrot, valamint a Vágta Vándordíját, az 1848-as huszárszablyát. A Kishuszár Vágtát a szentkirályi lovas, Rozs Anna Julianna nyerte meg Nárcisz nyergében, Hajdú Fanni felkészítésével. 

2023. 10. 01.

[ Kecskemét , Szentkirály ]

2023. 10. 01.

Kecskeméti fiatalok a legjobbak között

 A Bányai Júlia Gimnázium csapata ezüstérmet szerzett a világ legnagyobb kutatási és robotika versenyén Dániában

2023. 10. 01.

2023. 10. 01.

Ma van a Zene Világnapja

A Zene Világnapját is ünnepeljük október 1-jén. Bár nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egész évben ünnep, hiszen a zene része az életünknek, minden napunknak. Hiszen tudjuk jól:  a zene az kell, hogy ne vesszünk el! 

2023. 10. 01.

Baja

2023. 10. 01.

Átadták a Bácskai Termék Díjakat

   Tizenegyedik alkalommal rendezték meg Baján a Bácskai Napokat. A hagyományos termékünnep fénypontja idén is Bácskai Termék Díjak átadása volt a Bácska Kultúrpalotában. Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun vármegyei közgyűlés alelnöke adta át az oklevleket vármegyénk kiválóságait előállítóknak, termelőknek.        

2023. 10. 01.

[ Baja ]

Design by WEBORIGO