Vízitúra megállóhely a Meszesi Duna-parton

Kalocsa - Kalocsai járás

A Kalocsától 5 km-re, közvetlenül a Duna partján található vízitúra megállóhely, tavasztól őszig várja kedves látogatóit. A pihenőhely kiindulópontja lehet egy kerékpáros kalocsai városnézésnek. A városba vezető kiépített kerékpárúton való kiránduláshoz biciklik a helyszínen bérelhetők. A helyszín alkalmas céges rendezvények, csapatépítő tréningek, valamint baráti összejövetelek megtartására is, melyhez a „hátteret” a Duna páratlanul szép és változatos természeti szépsége biztosítja. Szolgáltatások: sátrazás 30 fő részére, meleg vizes zuhanyzó, tűzrakó hely, közösségi helyiség és konyha, ingyenes WIFI, kerékpár és hajóbérlés.

Több Kevesebb chevron down

Ajánlataink

chevron left
event card

ASTRICEUM Érseki Múzeum Kalocsa

arrow
A Kalocsai Érsekség látnivalói

Kalocsa

event card

Kalocsa Korona Tours

arrow

Kalocsa

event card

Viski Károly Múzeum Kalocsa

arrow

Kalocsa

event card

Kalocsai paprikás kácsi

arrow

Kalocsa

chevron right

Kapcsolódó eseményeink

Értékeink

chevron left
event card

Travnik Mariska képei

arrow
Travnik Mariska 1899-ben született, s a fotózás világa már egészen fiatal korában rabul ejtette. A képkészítés rejtelmeire Szabó Árpád keceli római katolikus lelkész tanította meg. 

Kalocsa

event card

Kovács László fazekasmester, népművész, a Népművészet Mestere hagyományőrző művészeti és közösségi tevékenysége

arrow
Kovács László 1956-ban Karcagon született, a fazekas mesterséget 1971 óta gyakorolja. Karcagi mesterei között olyan kiváló személyek találhatóak, mint Kántor Sándor Kossuth-díjas, a Népművészet Mestere, id. és ifj. F. Szabó Mihály, és Sz. Nagy István, a Népművészet Mesterei.

Kalocsa

chevron right
Design by WEBORIGO