

Hildpusztán kilenc féle sajt készül, amelyben benne marad minden jótékony összetevő és a természet íze.
Kézműves kecskesajtok Hildpusztáról – egyedi ízek, természetes alapanyagok.
A Bács-Kiskunból Neked rovatban egy különleges videó készült az Érsekhalmi Hildi Sajtműhelyről, ahol a hagyomány és a szakértelem találkozik. Kiss Ildikó családi gazdaságában, Hildpusztán, kilencféle kézműves kecskesajt készül, melyekben benne marad minden jótékony összetevő és a természet íze.
A sajtok frissetől a hosszan érleltig, kizárólag mentes, természetes, házi alapanyagokból készülnek, odafigyeléssel és elhivatottsággal.
Érdemes megismerni a kecskesajt készítés hagyományát és felfedezni a térség gasztronómiai értékeit. A videó betekintést nyújt a műhely mindennapjaiba és a kézműves sajtok készítésének folyamatába.
Készült az Európai Unió által támogatott TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
2025. 06. 13.
2025. 06. 13.
2025. 06. 12.
2025. 06. 12.
2025. 06. 11.
2025. 06. 11.
Bácsalmás
2025. 06. 11.
2025. 06. 11.
[ Bácsalmás ]
Izsák
2025. 06. 09.
2025. 06. 09.
[ Izsák ]
2025. 06. 06.
2025. 06. 06.