Itt a program: újra lesz KunfehérTor

két folyó közt
A pandémia után végre ismét meg lehet tartani a népszerű rendezvényt Kunfehértón.

A világjárvány miatt két éven keresztül nem lehetett megtartani a falu egyik legnépszerűbb programját, a KunfehérTort. Végre idén már nincsen semmilyen korlátozás, így a hagyományos disznóvágás február 25-én meg lesz tartva a Tájházban – mondta Huszár Zoltán polgármester.

Az elővételes reggeli-, ebéd-, és vacsorajegyek kedvezményes áron, február 20-ig vásárolhatóak meg a Mosolyvár Óvodában, a Művelődés Házban, a Gazdaboltban és Illésné Erzsikénél, az Italdiszkontban, de korlátozott számban a helyszínen is lehet majd vásárolni a teljes árú jegyekből.

Sok műsorral várják a vendégeket a szervezők. Délelőtt fellépnek majd az ovisok és az az általános iskolások is. Ezután Végső István fehértói kötődésű történész tart interaktív előadást a régi, hagyományos disznóvágásokról, majd a tartalmas disznótoros ebéd után a Kunfehértói Amatőr Tánccsoport, a Kunfehértói Nyugdíjas Klub, valamint a Madarasi harmonikások adnak műsort. A vacsora alatt Bálint Zoli és barátai szórakoztatják a közönséget, majd Kaczor Feri lép színpadra. Ezzel azonban nem ér véget a nap, aki bírja még szusszal, annak Bálint Zoli és barátai húzzák majd a talpalávalót.

kunfehertoikalauz.hu

További híreink

Kiskőrös

2024. 06. 23.

Kiskőrösi lány lett Magyarország Szépe

A kiskőrösi Katzenbach Andrea nyerte a Miss World Hungary Magyarország Szépe versenyt! A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

2024. 06. 23.

[ Kiskőrös ]

2024. 06. 20.

Ők képviselik a nemzetiségeket Bács-Kiskunban

Csütörtökön a kecskeméti Megyeházán vehették át megbízóleveleiket a vármegyei nemzetiségi önkormányzati képviselők dr. Jobbágy Lajostól, a Bács-Kiskun Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökétől.

2024. 06. 20.

2024. 06. 19.

Átvették megbízólevelüket a vármegyei képviselők

A Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlésbe bekerült képviselők kedden a kecskeméti Megyeházán vehették át megbízóleveleiket dr. Jobbágy Lajostól, a Bács-Kiskun Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökétől.

2024. 06. 19.

2024. 06. 11.

Járható út

Két újabb hidat adtak át,  M44 gyorsforgalmi út Kecskemát-Szentkirály szakaszán.

2024. 06. 11.

2024. 06. 10.

Nagy győzelmek, meglepő vereségek Bács-Kiskunban

Bács-Kiskun vármegyében a települések többségén megőrizték pozíciójukat a hivatalban lévő polgármesterek az önkormányzati választások során. Persze akadt jónéhány érdekes eredmény is.

2024. 06. 10.

2024. 06. 10.

Választás 2024- vármegyei közgyűlés

Hatvan százalékot meghaladó részvételi arány mellett zajlott a tegnapi vármegyei közgyűlési választás. A huszonhárom megszerezhető mandátum négy párt osztozott. 

2024. 06. 10.

Design by WEBORIGO