A szabadszállási Zöld Ász vendéglő színeiben Pető Mátyás és Szegedi Krisztián, a Kígyósi Csárdáéban pedig Balog Martin és Pottondi Nándor indul Felcsúton, a Magyarország étele élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyen.
Mint a Baon cikkéből kiderül, a versenyen kiemelt hangsúlyt kap a feltálalt ételek megjelenése és fantázianeve is, aminek kapcsolódnia kell Petőfi Sándor életéhez, költészetéhez és az 1848–49-es forradalom és szabadságharchoz. A maximum négy elemből álló, megújuló, de népszerű, emellett megfizethető ételekhez – a versenykiírásnak megfelelően – kiváló minőségű sertéshúst és alapanyagot használhatnak fel a nevezők.
2024. 10. 09.
2024. 10. 09.
Hajós
2024. 10. 08.
2024. 10. 08.
[ Hajós ]
Kiskunfélegyháza
2024. 10. 04.
2024. 10. 04.
[ Kiskunfélegyháza ]
Hajós
2024. 10. 03.
2024. 10. 03.
[ Hajós ]
2024. 10. 02.
2024. 10. 02.
Baja, Dusnok
2024. 10. 01.
2024. 10. 01.
[ Baja , Dusnok ]