A szabadszállási Zöld Ász vendéglő színeiben Pető Mátyás és Szegedi Krisztián, a Kígyósi Csárdáéban pedig Balog Martin és Pottondi Nándor indul Felcsúton, a Magyarország étele élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyen.
Mint a Baon cikkéből kiderül, a versenyen kiemelt hangsúlyt kap a feltálalt ételek megjelenése és fantázianeve is, aminek kapcsolódnia kell Petőfi Sándor életéhez, költészetéhez és az 1848–49-es forradalom és szabadságharchoz. A maximum négy elemből álló, megújuló, de népszerű, emellett megfizethető ételekhez – a versenykiírásnak megfelelően – kiváló minőségű sertéshúst és alapanyagot használhatnak fel a nevezők.
Ballószög
2024. 05. 16.
2024. 05. 16.
[ Ballószög ]
2024. 05. 16.
2024. 05. 16.
Kiskőrös
2024. 05. 13.
2024. 05. 13.
[ Kiskőrös ]
Csengőd
2024. 05. 10.
2024. 05. 10.
[ Csengőd ]
2024. 05. 09.
2024. 05. 09.
Nemesnádudvar
2024. 05. 08.
2024. 05. 08.
[ Nemesnádudvar ]