BÁCSBORSÓDON TETT LÁTOGATÁST ZSIGÓ RÓBERT ÉS VEDELEK NORBERT

Május 15-én Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője felkereste az Őszi Napfény Integrált Szociális és Módszertani Intézmény bácsborsódi székhelyét.

Május 15-én Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője felkereste az Őszi Napfény Integrált Szociális és Módszertani Intézmény bácsborsódi székhelyét. Az szociális ellátással foglalkozó intézmény öt telephelyből áll, melyek Nagybaracska, Katymár, Gara, és Bácsalmás településeken működnek.
Képviselő úr és Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat alelnöke tájékozódtak az intézményben bevezetett járványügyi előírásokról, védőfelszerelés ellátottságáról. Bari József intézményvezető elmondta, hogy minden dolgozójuk felveszi a munkát, folyamatos a gondozottak ellátása. A kormány biztosítja az intézményeik számára, a korona- vírus miatt szükséges védőfelszereléseket és egyéb eszközöket. A megelőzéshez hozzájárulandó Zsigó Róbert egy fertőtlenítőszerekből álló csomagot adott át az intézményvezetőnek. A megbeszélés a biztonsági ajánlások betartása mellett az intézmény kertjében zajlott.
Zsigó Róbert és Vedelek Norbert megköszönte az intézmény dolgozóinak, az elkötelezett munkájukat, amelyet a bentlakók biztonságos ellátása érdekében végeznek!
Ezt követően Bognár Anitával, Bácsborsód polgármester asszonyával a települést érintő pályázatokról, fejlesztésekről, aktuális ügyekről, az ajánlott biztonsági előírások mellett folytattak egyeztetést.

További híreink

Érsekhalma, Nemesnádudvar, 1+

2024. 04. 25.

Fellendíti a turizmust a Sváb-sarokban épülő kerékpárút

Az Érsekhalmát, Nemesnádudvart és Sükösdöt összekötő szakasszal bővül tovább a vármegyei kerékpárút-hálózat. Egyedülálló aktívturisztikai attrakciót kínál majd, hogy kétkerékről akár vízre is szállhatnak a túrázók. 

2024. 04. 25.

[ Érsekhalma , Nemesnádudvar , Sükösd ]

Kecskemét

2024. 04. 25.

Rendőrségi nyílt nap

Nagyszabású nyílt napot tart ma a rendőrség Kecskemét szívében, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrfőkapitányság előtti téren. 

2024. 04. 25.

[ Kecskemét ]

Kiskunfélegyháza

2024. 04. 25.

Feledhazból Kiskunfélegyháza

A 250 éves Kiskunfélegyháza

2024. 04. 25.

[ Kiskunfélegyháza ]

2024. 04. 25.

Helyben döntenek a forrásokról

A tízezer főnél kisebb településeken a helyi önkormányzatok, a vállalkozók és a civil szervezetek összefogásán, együttműködésén alapulnak a LEADER- zervezetek. 

2024. 04. 25.

2024. 04. 25.

Mentsük meg a tanyákat!

A hungarikumnak számító magyar tanya különös szerepet tölt be Bács-Kiskun vármegye életében; a XVII. századtól meghatározó része hazánk társadalmi- gazdasági berendezkedésének. 

2024. 04. 25.

Kecskemét

2024. 04. 23.

Csatlakoztunk a TeSzedd! akcióhoz

Tizenkettedik alkalommal indult el a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció. A Föld napjához időzített programhoz a Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzati Hivatal, valamint a BKMFÜ Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. munkatársai is csatlakoztak.

2024. 04. 23.

[ Kecskemét ]

Design by WEBORIGO