Kecskeméti Fürdő

Sport, szórakozás, pihenés

Kecskeméti Fürdő

Kecskemét - Kecskeméti járás

Sport, szórakozás, pihenés

Az egész évben nyitva tartó komplexumban az úszás és fürdőzés szerelmeseit versenyuszoda, élményfürdő, szaunavilág várja. Az 50 méteres, 10 pályás versenymedence Magyarország egyik legkorszerűbb medencéje. Kiváló edzés- és versenyhelyszín mind az amatőr, mind a profi úszók számára. Nyaranta a vendégek a szomszédos strand szabadtéri úszó- és élménymedencéit, csúszdaparkját is használhatják. Medencék: 50 és 25 méteres medence, tanmedence, 2 hullámmedence, barlangmedence, kültéri medencék, gyermek és babamedencék.

A termálmedencéket megtöltő, gyógyhatású Hírös Gyógyvíz számos betegség kezelésében, többek között kopásos jellegű ízületi és gerincbetegségek kezelésére, izomfájdalmak, idült ideggyulladások enyhítésére, balesetek, sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésében nyújt hatékony segítséget, amit különböző gyógykezelések is támogatnak. Medencék: 34-36 °C beltéri és 36-38 °C kültéri termál medence. Szolgáltatások: ugrószikla, sodrófolyosó, csúszdák, jakuzzi, halkozmetika, karibi terasz koktélbárral, nyugágyakkal, úszás és vízilabda oktatás, étterem, büfé, éjszakai fürdő.

Több Kevesebb chevron down

Ajánlataink

chevron left
event card

Kiskunsági Nemzeti Park Bivalyhús

arrow

Kecskemét

event card

Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely Kecskemét

arrow

Kecskemét

event card

Mediroyal Egészségközpont

arrow
Egészségmegőrzés királyi módon

Kecskemét

event card

Kecskeméti Csárda

arrow
A hagyomány ízei

Kecskemét

chevron right

Kapcsolódó eseményeink

Értékeink

chevron left
event card

Kecskeméti Arborétum fa- és cserjegyűjteménye

arrow
A Kecskeméti Arborétum fa- és cserjegyűjteményének telepítése 1986-ban kezdődött és napjainkban 62 hektáron terül el. 

Kecskemét

event card

Szemerey Andorné Törös Olga életműve

arrow
Szemerey Andorné Törös Olga többszörös főiskolai és magyar bajnok tornász 1914. augusztus 4-én született Debrecenben, itt végezte az elemi és a középiskolát, sőt tanítói oklevelét is szülővárosában szerezte meg. 

Kecskemét

event card

Messzi István életműve

arrow
Messzi István a súlyemelés alapjaival 1975-ben a Kecskeméti Spartacus Sportegyesületben ismerkedett meg, ahol Kasza György edző nyolc éves kitartó munkájának is köszönhetően a világ élvonalába került. 

Kecskemét

event card

Bóbis Gyula életműve

arrow
Bóbis Gyula 1909. október 7-én született Kecskeméten. A KTE-ben kezdett el sportolni, előbb labdarúgóként, majd rövid időn belül a birkózó szakosztályban folytatta tevékenységét.

Kecskemét

chevron right
Design by WEBORIGO