Szárított marha snack

CSEMEGÉZZEN BÁCS-KISKUNBAN!

A kiváló minőségű marhacombból készülő TIFI’S SNACK mindennapi társ lehet a mai rohanó világ megváltozott étkezési szokásainak kielégítésére, de tökéletes kiegészítője boroknak, söröknek, vagy egy kellemes baráti beszélgetéseknek. Magas fehérjetartalma miatt sportolóknak egyaránt ajánlott, kis mennyiségben is étvágycsökkentő és gyorsan visszatölti az elhasznált energiát.

A gluténmentes, alacsony zsír- és szénhidráttartalmú snack három féle izgalmas fűszerezésben érhető el: fokhagyma-zsálya, füstölt-koriander és csípős-chili.

A nyers marhahús tápanyagtartalmát megőrzi, mivel egy különleges lassú és alacsony hőmérsékletű szárítással készül, ahol a hús szerkezete és kötései nem sérülnek, a fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak és koncentrálódnak a termékben. Ezt a szakma is jutalmazta, a 2018-as IX. Junior Expon a Tifi’s Snack kapta meg az I. helyezettnek járó díjat.

Lekrinszki Tivadar, a Tifi’s Snackek megalkotója is a sport és az egészséges életmód híve:

“Világéletemben sportoltam és mindig is nagyon érdekelt a sport és a táplálkozás összhangja, kerestem a kihívásokat és szerettem volna egy teljesen új dolgot alkotni, amely tudatos, egészséges, tápláló és finom is egyben.

Munkám során lehetőségem nyílt arra, hogy kikísérletezzem azt a terméket, melynek koncentráltan magas teljesítménynövelő hatása van, és mégis természetes és mindenféle káros anyagoktól mentes, ami nem követel kompromisszumokat, erőt ad, egészségesen nassolható, és persze finom. 100% MARHAHÚS! Akkor még nem tudtam, hogy egy új kategória is születik az élelmiszeriparban, az úgy nevezett healthy snack kategória.”

 

Kapcsolat:
www.tifissnack.com
www.facebook.com/tifissnack

További híreink

2025. 05. 08.

VÉRADÁS

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei következő kiszállásos véradási helyszíneit közöljük

2025. 05. 08.

2025. 05. 07.

Fi200 klub: új üzleti kapcsolatok a Sváb-sarokban

Csaknem harminc résztvevővel folytatódott a fi200 klub kedden a Sváb-sarokban. A közösségi gazdaságfejlesztést célul kitűző üzleti reggelire ezúttal Hajóson, a barokk kastélyban került sor. 

2025. 05. 07.

2025. 05. 06.

Ezek lettek idén Bács-Kiskun legjobb borai – először zsűriztek pezsgőket is

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyt, amelyet idén első alkalommal pezsgőkategóriával is kibővítettek. A megmérettetésnek a nemesnádudvari Bor Bagoly Présház adott otthont.

2025. 05. 06.

Borota

2025. 05. 05.

Koch Csaba kapta az elismerést

A Magyar Sommelier Szövetség idén tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről. 

2025. 05. 05.

[ Borota ]

2025. 05. 02.

(Nem csak) egy méhész története

Több méhészet is működik a Sváb-sarokban, olyan viszont bizonyosan csak egy van, amely a létrejöttét egy ínhüvelygyulladásnak köszönheti

2025. 05. 02.

Fülöpjakab

2025. 04. 29.

Egészség és helyi gazdaság

Bács-Kiskunból Neked - Több évnyi elhivatott munka során lett igazi brand a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogombája. Bács- Kiskun egyedi klímája, két évtized szaktudása és az egyik legrejtélyesebb élőlény szerencsés együttműködésének köszönhetően.  

2025. 04. 29.

[ Fülöpjakab ]

Design by WEBORIGO