

Kis-Lőrinc Ildikó és Lakó Pál - Pali bácsi, ahogy mindenki ismeri - egy szentkirályi tanyán élnek és dolgoznak igazi családi gazdaságként. Főleg mangalicát és fehér sertést nevelnek, amelyből a Biokontroll által minősített feldolgozott termékeket készítenek. A széles választékban megtalálható kolbász, hurka, virsli, sonkák, füstölt szalámi, kenőmájas, disznósajt, kocsonya, rántott hús és fasírt is.
A budapesti Biopiacon közel két évtizede állnak hosszú sorban az emberek a pult előtt, hogy megvásárolják Pali bácsiék finomságait. Megtalálhatók a kecskeméti piacon is, ahol Íz-lelő néven várják az egészséges, ízletes finomságok kedvelőit. Tagjai a Slow-Food (komótos étkezés) mozgalomnak és a Kamra-Túra Homokhátsági Gazdaudvar Hálózatnak. Vallják, hogy számukra a legfontosabb a vásárlók elégedettsége.
Életmód váltásuk során egy jól menő autófényező üzemet és sikeres vendéglátó pályát cseréltek le, hogy kitanulják a biogazdálkodás csínját-bínját.
Pali bácsi elmondása szerint termékeik sikerének a titka abban rejlik, hogy a feleségével közösen, összehangolt munkában kiegészítik egymást.
Tevékenységükre nem vállalkozásként, hanem választott életformaként tekintenek, melyben termékeiket nagy gondossággal és szeretettel készítik el a vásárlók örömére.
Kapcsolat:
Lakó Pál és Kis-Lőrinc Ildikó
www.facebook.com/profile.php?id=100009396975107
Forrás:
www.kamra-tura.hu
www.sokszinuvidek.hu
www.biokontroll.hu
2025. 05. 15.
2025. 05. 15.
Bácsalmás
2025. 05. 14.
2025. 05. 14.
[ Bácsalmás ]
Borota, Kecskemét
2025. 05. 13.
2025. 05. 13.
[ Borota , Kecskemét ]
2025. 05. 13.
2025. 05. 13.
Kunszentmiklós
2025. 05. 12.
2025. 05. 12.
[ Kunszentmiklós ]
2025. 05. 08.
2025. 05. 08.