Nápolyi pizza helyi hozzávalókból

két folyó közt

A császártöltési Napforduló étterem vezetője csakis ismert eredetű, környékbeli, illetve saját kertjében termett alapanyagokból készült ételekkel várja vendégeit. VIDEÓ

A rövid ellátási lánc (REL) elveit követve, helyi alapanyagok használatával igyekeznek garantálni a fogyasztók számára a minőséget és ezzel erősíteni a bizalmat. A pénz így helyben marad, a vendég pedig egészséges, minőségi ételt fogyaszthat. 

 

 

 

Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.

További híreink

2025. 06. 23.

Tűzgyújtási tilalom

Tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal. A Magyarországon kialakuló erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza. 

2025. 06. 23.

Nagybaracska

2025. 06. 20.

Épületenergetikai fejlesztés Nagybaracska településen - projektindítás

Nagybaracska Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-2.1.1-21 ÖNKORMÁNYZATI ÉPÜLETEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE felhívásra „Épületenergetikai fejlesztés Nagybaracska településen” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-2.1.1-21-BK1-2022-00036). A projekt keretében 74,41 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból öt központi épület energetikai fejlesztése valósul meg.

2025. 06. 20.

[ Nagybaracska ]

Harta

2025. 06. 20.

A Hartai bútorfestés

Kétszáz éve él és virul. Bár a vásárlói igények folyamatosan változnak, a hartai bútorfestészet állja a sarat. És szerencsére úgy tűnik, hogy sokáig állni is fogja. VIDEÓ

2025. 06. 20.

[ Harta ]

2025. 06. 20.

VÉRADÁS

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei következő kiszállásos véradási helyszíneit közöljük

2025. 06. 20.

2025. 06. 13.

Új tagokkal bővült a Felzárkózási Fórum

Második ülését tartotta a Bács-Kiskun Vármegyei Felzárkózási Fórum, amely egyre szélesebb bázist tudhat magáénak, hiszen a pénteki ülésen döntés született arról is, hogy kilenc új szervezet csatlakozik a fórumhoz.

2025. 06. 13.

2025. 06. 11.

Okleveles borászok

Délelőtt vették át okleveleiket azok a borászok, akik a vármegye borát, illetve pezsgőjét készítették idén, de elismerésben részesült a vármegye feltörekvő borásza is. 

2025. 06. 11.

Design by WEBORIGO