A császártöltési Napforduló étterem vezetője csakis ismert eredetű, környékbeli, illetve saját kertjében termett alapanyagokból készült ételekkel várja vendégeit. VIDEÓ
A rövid ellátási lánc (REL) elveit követve, helyi alapanyagok használatával igyekeznek garantálni a fogyasztók számára a minőséget és ezzel erősíteni a bizalmat. A pénz így helyben marad, a vendég pedig egészséges, minőségi ételt fogyaszthat.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Kisszállás
2025. 11. 07.
2025. 11. 07.
[ Kisszállás ]
Kiskunfélegyháza
2025. 11. 07.
2025. 11. 07.
[ Kiskunfélegyháza ]
2025. 11. 06.
2025. 11. 06.
Kecskemét
2025. 11. 06.
2025. 11. 06.
[ Kecskemét ]
2025. 11. 04.
2025. 11. 04.
2025. 11. 03.
2025. 11. 03.