A császártöltési Napforduló étterem vezetője csakis ismert eredetű, környékbeli, illetve saját kertjében termett alapanyagokból készült ételekkel várja vendégeit. VIDEÓ
A rövid ellátási lánc (REL) elveit követve, helyi alapanyagok használatával igyekeznek garantálni a fogyasztók számára a minőséget és ezzel erősíteni a bizalmat. A pénz így helyben marad, a vendég pedig egészséges, minőségi ételt fogyaszthat.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Apostag
2025. 11. 25.
2025. 11. 25.
[ Apostag ]
Baja
2025. 11. 21.
2025. 11. 21.
[ Baja ]
2025. 11. 20.
2025. 11. 20.
Jakabszállás
2025. 11. 19.
2025. 11. 19.
[ Jakabszállás ]
2025. 11. 17.
2025. 11. 17.
2025. 11. 17.
2025. 11. 17.