

A császártöltési Napforduló étterem vezetője csakis ismert eredetű, környékbeli, illetve saját kertjében termett alapanyagokból készült ételekkel várja vendégeit. VIDEÓ
A rövid ellátási lánc (REL) elveit követve, helyi alapanyagok használatával igyekeznek garantálni a fogyasztók számára a minőséget és ezzel erősíteni a bizalmat. A pénz így helyben marad, a vendég pedig egészséges, minőségi ételt fogyaszthat.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Fülöpjakab
2025. 04. 29.
2025. 04. 29.
[ Fülöpjakab ]
Fülöpszállás
2025. 04. 25.
2025. 04. 25.
[ Fülöpszállás ]
2025. 04. 24.
2025. 04. 24.
Baja
2025. 04. 24.
2025. 04. 24.
[ Baja ]
2025. 04. 24.
2025. 04. 24.
2025. 04. 23.
2025. 04. 23.