

A császártöltési Napforduló étterem vezetője csakis ismert eredetű, környékbeli, illetve saját kertjében termett alapanyagokból készült ételekkel várja vendégeit. VIDEÓ
A rövid ellátási lánc (REL) elveit követve, helyi alapanyagok használatával igyekeznek garantálni a fogyasztók számára a minőséget és ezzel erősíteni a bizalmat. A pénz így helyben marad, a vendég pedig egészséges, minőségi ételt fogyaszthat.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
2025. 09. 15.
2025. 09. 15.
2025. 09. 11.
2025. 09. 11.
2025. 09. 11.
2025. 09. 11.
2025. 09. 11.
2025. 09. 11.
2025. 09. 10.
2025. 09. 10.
2025. 09. 10.
2025. 09. 10.