

A császártöltési Napforduló étterem vezetője csakis ismert eredetű, környékbeli, illetve saját kertjében termett alapanyagokból készült ételekkel várja vendégeit. VIDEÓ
A rövid ellátási lánc (REL) elveit követve, helyi alapanyagok használatával igyekeznek garantálni a fogyasztók számára a minőséget és ezzel erősíteni a bizalmat. A pénz így helyben marad, a vendég pedig egészséges, minőségi ételt fogyaszthat.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Dusnok
2025. 03. 14.
2025. 03. 14.
[ Dusnok ]
Császártöltés, Hajós
2025. 03. 14.
2025. 03. 14.
[ Császártöltés , Hajós ]
2025. 03. 12.
2025. 03. 12.
Érsekhalma
2025. 03. 11.
2025. 03. 11.
[ Érsekhalma ]
Kecskemét
2025. 03. 11.
2025. 03. 11.
[ Kecskemét ]
2025. 03. 10.
2025. 03. 10.