

Nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik VIDEÓ
Libamájas hamburger, töltött lángos, óriás szűzpecsenye pankó morzsában, pincepörkölt a pincében tálalva – mintha egy újhullámos budapesti bisztró menüjét olvasgatnánk. Pedig nem a fővárosban, hanem a hajósi pincefaluban járunk, Szarvas László és Feith Ildikó úgynevezett pincéttermében, a Kis rozsdásban, ahol nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Zsana
2025. 08. 14.
2025. 08. 14.
[ Zsana ]
Csátalja
2025. 08. 14.
2025. 08. 14.
[ Csátalja ]
2025. 08. 13.
2025. 08. 13.
2025. 08. 13.
2025. 08. 13.
2025. 08. 12.
2025. 08. 12.
2025. 08. 06.
2025. 08. 06.