

Nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik VIDEÓ
Libamájas hamburger, töltött lángos, óriás szűzpecsenye pankó morzsában, pincepörkölt a pincében tálalva – mintha egy újhullámos budapesti bisztró menüjét olvasgatnánk. Pedig nem a fővárosban, hanem a hajósi pincefaluban járunk, Szarvas László és Feith Ildikó úgynevezett pincéttermében, a Kis rozsdásban, ahol nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
2025. 06. 13.
2025. 06. 13.
2025. 06. 12.
2025. 06. 12.
2025. 06. 11.
2025. 06. 11.
Bácsalmás
2025. 06. 11.
2025. 06. 11.
[ Bácsalmás ]
Izsák
2025. 06. 09.
2025. 06. 09.
[ Izsák ]
2025. 06. 06.
2025. 06. 06.