Nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik VIDEÓ
Libamájas hamburger, töltött lángos, óriás szűzpecsenye pankó morzsában, pincepörkölt a pincében tálalva – mintha egy újhullámos budapesti bisztró menüjét olvasgatnánk. Pedig nem a fővárosban, hanem a hajósi pincefaluban járunk, Szarvas László és Feith Ildikó úgynevezett pincéttermében, a Kis rozsdásban, ahol nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Bácsalmás, Császártöltés, 3+
2025. 12. 05.
2025. 12. 05.
[ Bácsalmás , Császártöltés , Érsekhalma , Hajós , Nemesnádudvar ]
Hajós
2025. 12. 03.
2025. 12. 03.
[ Hajós ]
Kisszállás
2025. 12. 03.
2025. 12. 03.
[ Kisszállás ]
Tiszakécske
2025. 12. 01.
2025. 12. 01.
[ Tiszakécske ]
Gátér
2025. 11. 27.
2025. 11. 27.
[ Gátér ]
Apostag
2025. 11. 25.
2025. 11. 25.
[ Apostag ]