Kajtár baromfi – a boldog állatok farmja

Kajtár Baromfifarm – a hely, ahol bárki számára elérhető a minőségi, frissen vágott baromfi.

A csátaljai Kajtár család jelszava: minőségi szárnyas húst az igényes fogyasztóknak!

Mindig fontosnak tartották az egészséges életmódot és a megfelelő táplálkozást, ezért úgy döntöttek, hogy csak a saját maguk által nevelt baromfik húsát fogják fogyasztani, hogy egészségben nevelt, “boldog” csirkét, kakast, tyúkot tegyenek a család asztalára. A szárnyasokat (kacsát, libát, csirkét, pulykát) csátaljai birtokukon nevelik, szabad körülmények között. Az állatokat kizárólag a saját földjeiken megtermelt takarmánnyal etetik, nem kapnak tápot antibiotikumot, vagy különböző növekedésfokozó szereket, gyógyszeres kezelést. Egyszerűen kapirgálnak és teszik a dolgukat. Hajnalban hangoskodnak, néha kergetik egymást, boldogan élnek.

Az állatokat saját baromfi vágóhídon dolgozzák fel, hogy a vevő konyhakészen, a lehető legfrissebben, aznapi vágásból kaphassa meg a konyhakész, friss baromfihúst. Szállítást kizárólag előzetes megrendelés alapján vállalnak.

Kapcsolat:
www.facebook.com/Kajtár-Baromfi-A-boldog-állatok-farmja-453726091755908
www.instagram.com/kajtarfarm
 

További híreink

2025. 05. 08.

VÉRADÁS

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei következő kiszállásos véradási helyszíneit közöljük

2025. 05. 08.

2025. 05. 07.

Fi200 klub: új üzleti kapcsolatok a Sváb-sarokban

Csaknem harminc résztvevővel folytatódott a fi200 klub kedden a Sváb-sarokban. A közösségi gazdaságfejlesztést célul kitűző üzleti reggelire ezúttal Hajóson, a barokk kastélyban került sor. 

2025. 05. 07.

2025. 05. 06.

Ezek lettek idén Bács-Kiskun legjobb borai – először zsűriztek pezsgőket is

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyt, amelyet idén első alkalommal pezsgőkategóriával is kibővítettek. A megmérettetésnek a nemesnádudvari Bor Bagoly Présház adott otthont.

2025. 05. 06.

Borota

2025. 05. 05.

Koch Csaba kapta az elismerést

A Magyar Sommelier Szövetség idén tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről. 

2025. 05. 05.

[ Borota ]

2025. 05. 02.

(Nem csak) egy méhész története

Több méhészet is működik a Sváb-sarokban, olyan viszont bizonyosan csak egy van, amely a létrejöttét egy ínhüvelygyulladásnak köszönheti

2025. 05. 02.

Fülöpjakab

2025. 04. 29.

Egészség és helyi gazdaság

Bács-Kiskunból Neked - Több évnyi elhivatott munka során lett igazi brand a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogombája. Bács- Kiskun egyedi klímája, két évtized szaktudása és az egyik legrejtélyesebb élőlény szerencsés együttműködésének köszönhetően.  

2025. 04. 29.

[ Fülöpjakab ]

Design by WEBORIGO