Füstölt fürjtojás növényi olajban

CSEMEGÉZZEN BÁCS-KISKUNBAN!

 

Ha ön is szereti az igazi különlegességeket, akkor nem hiányozhat az éléskamrájából a növényi olajjal nyakon öntött füstölt fürjtojás.

Börönténé Molnár Melinda kecskeméti őstermelő pedig szívvel-lélekkel és nagy odaadással készíti ezt a különleges és egyben nagyon egészséges ínyencséget.

Gazdaságában a meggy és homoktövis termesztés mellett fürjtenyésztéssel foglalkozik. Vallja, hogy a fürjtojás, igazi csoda, melynek nagyon sok jótékony hatása van.

Először csak a családon belül fogyasztották, majd később a kecskeméti belvárosi piac vásárlói körében Melinda az elsők között vezette be a tojások értékesítését és azok élettani hatásának az ismertetését.

Úgy tartják, hogy a fürjtojás jótékony hatása ott koncentrálódik, ahol szükséges és kipótolja azokat a hiányosságokat, amelyek az emberi szervezetből hiányoznak

Kicsi méretéhez képest beltartalma igen gazdag, ezért is mondják rá, hogy nagy erő egy kis tojásban.

A nyers tojás kúraszerű fogyasztása jótékony hatású különböző betegségek esetén.

Természetesen ízlés szerint, főtt állapotában, sokféleképpen elkészítve is lehet fogyasztani.

A füstölt tojás olajban, amelyet Börönténé Molnár Melinda készít igazi különlegesség és vitaminbomba.

 

Elérhetőség: borontene.melinda@gmail.com

Kép: termeloikosar.hu

További híreink

2025. 05. 08.

VÉRADÁS

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei következő kiszállásos véradási helyszíneit közöljük

2025. 05. 08.

2025. 05. 07.

Fi200 klub: új üzleti kapcsolatok a Sváb-sarokban

Csaknem harminc résztvevővel folytatódott a fi200 klub kedden a Sváb-sarokban. A közösségi gazdaságfejlesztést célul kitűző üzleti reggelire ezúttal Hajóson, a barokk kastélyban került sor. 

2025. 05. 07.

2025. 05. 06.

Ezek lettek idén Bács-Kiskun legjobb borai – először zsűriztek pezsgőket is

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyt, amelyet idén első alkalommal pezsgőkategóriával is kibővítettek. A megmérettetésnek a nemesnádudvari Bor Bagoly Présház adott otthont.

2025. 05. 06.

Borota

2025. 05. 05.

Koch Csaba kapta az elismerést

A Magyar Sommelier Szövetség idén tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről. 

2025. 05. 05.

[ Borota ]

2025. 05. 02.

(Nem csak) egy méhész története

Több méhészet is működik a Sváb-sarokban, olyan viszont bizonyosan csak egy van, amely a létrejöttét egy ínhüvelygyulladásnak köszönheti

2025. 05. 02.

Fülöpjakab

2025. 04. 29.

Egészség és helyi gazdaság

Bács-Kiskunból Neked - Több évnyi elhivatott munka során lett igazi brand a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogombája. Bács- Kiskun egyedi klímája, két évtized szaktudása és az egyik legrejtélyesebb élőlény szerencsés együttműködésének köszönhetően.  

2025. 04. 29.

[ Fülöpjakab ]

Design by WEBORIGO