Bácskai Bivaly, a 100% erős paprikakrém

Vármegyénk értékei TOP-fejlesztések
Csemegézzen Bács-Kiskunban.

Múlt és jövő, hagyomány és innováció, és a Nagymama szerető gondoskodása…


A BÁCSALMÁSI FINOMSÁGOK termékcsoport olyan tartósítószer-, adalék- és színezékmentes kézműves termékek, amelyek saját termelésű vagy lehetőleg helyben vásárolt alapanyagokból készülnek. A termékek részben hagyományos, a mai technológiákhoz illeszkedő receptúrák alapján készülnek, részben újszerű, eddig szokatlan ízvilágú krémek, lekvárok, ételízesítők, savanyúságok, szörpök vagy ivólevek.

A feldolgozást és az értékesítést a Bácsalmásért Szociális Szövetkezet végzi, a termékek az Egészséges Bácsalmásért Mintaboltunkban és a vidéken egyre bővülő értékesítési hálózat mellett a helyi és környékbeli közétkeztetésben is megtalálhatók.

A 2020-ban megjelent Magyar Konyha TOP100 kalauzában a legjobb 100 termelő közé választották.

Bácskai Bivaly (100% erős paprika krém)

Erős fűszer paprikából, csipetnyi só hozzáadásával, egyedi gyártástechnológiával készített, csípős krém. Hőkezelt tartósítással.

Minden magyaros ételbe ajánljuk annak, aki szereti a csípős ízeket. Mártást is készíthetünk belőle. Utólagosan a tálalás során is használható, mert minimális sótartalma miatt CSAK CSÍPŐS lesz az étel és nem sós!

2015-ben Kiváló Bácskai Termék díjjal elismert termék.


Termékek:

Lekvárok: eper, szilva, sárgabarack
Anyáink titkai szerint, helyben termelt érett gyümölcsökből, zöldségekből cukorral és CUKORMENTESEN is!
Savanyúságok: cékla, uborka, káposztával töltött paprika, hordós káposzta, karfiolos csalamádé, csípős almapaprika, cseresznye paprika
Ropogós zöldségek gyomorkímélő savanyítással. Több mint 60 éves tradicionális receptúra alapján.
Befőtt: meggy, őszibarack
A nyár íze a legszebb gyümölcsökből.
100% rostos lé: cékla, alma, céklás-alma, homoktövises-alma, őszibarackos alma, meggy, őszibarack
Friss gyümölcsök leve-rostja üvegbe zárva, az évjáratnak megfelelő ízzel. A napi egészséges étkezés kiegészítőjeként, cukor-, édesítőszer- és adalékanyagoktól mentesen!  
Ételízesítők: csemege paprika krém, Bácskai Bivaly (erős paprika krém, só nélkül), Vámpírűző (fokhagyma krém), lecsó, zöldségkeverék, paradicsom.
Levesbe és magyaros ételekbe, vitamindús zöldségfélékből.
Szörpök: bodza, meggy, menta, eper
Napsütötte gyümölcsök szikrázó színével és illatával, hagyományosan cukorral.

Kapcsolat:
www.bacsfinomsagok.hu
bacsfinomsagok@gmail.com
www.facebook.com/Bácsalmási-Finomságok-134702900565434
+36 79 541-530
+36 30 549-8848

Forrás: fenti elérhetőségek

További híreink

2024. 04. 19.

Idén 65 esztendős a vármegyei kézilabda

Jeles év a 2024-es a vármegyei kézilabdás társadalom számára, hiszen a sportági szakszövetség ebben az évben ünnepli fennál­lásának hatvanötödik születés­napját.

2024. 04. 19.

2024. 04. 19.

A történeteink erősítenek bennünket

A jól működő közösségek javítják az életminőségünket.INTERJÚ MOISKÓ CSILLÁVAL, BÁCS-KISKUN VÁRMEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PROGRAMVEZETŐJÉVEL

2024. 04. 19.

Nemesnádudvar

2024. 04. 19.

Izgalmas találka a Bor Bagolyban

Nemesnádudvaron a vármegye önkormányzata által fenntartott Bor Bagoly présház , szeretettel várja a borkultúra iránt érdeklődőket.

2024. 04. 19.

[ Nemesnádudvar ]

2024. 04. 19.

Stratégiai jelentőségű az alkalmazkodás

A Homokhátság elsivatagosodása és vízpótlásának lehetősége évti­zedek óta foglalkoztatja a szak­embereket. A felszíni vizek és a földalatti vízkészletek pótlása több évtizedet felölelő feladat, amely az elkövetkező időszakban a mező­gazdaságot is az alkalmazkodásra készteti. A Duna-Tisza-közének régi vizes területeinek tudatos, művelhető területté alakítása, csatornázása és a klímaváltozás együttes hatása generációkon át befolyással lesz az itt élőkre.  

2024. 04. 19.

2024. 04. 19.

Vármegyei turizmus: több külföldi vendég

A koronavírus-járványt követően feléledő idegenforgalmi szektort vármegyei szinten is újabb kihívás elé állította az energiaárak emelkedése és az infláció. A  vendégek száma ennek ellenére nem csökkent 2023 első kilenc hónapjában.

2024. 04. 19.

Kunszentmiklós, Szabadszállás

2024. 04. 19.

Túzokünnep Bösztörpusztán – futóversennyel!

Futóversennyel egybekötött ingyenes családi programra hív a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Kunszentmiklós-Bösztörpusztára a puszta egyik leglátványosabb eseménye, a túzokdürgés alkalmából!

2024. 04. 19.

[ Kunszentmiklós , Szabadszállás ]

Design by WEBORIGO