A NYÁR ÍZE ÜVEGBE ZÁRVA – BORBOLYA ZÖLDSÉGKRÉMEK

CSEMEGÉZZEN BÁCS-KISKUNBAN!

A Borbolya zöldségkrémek megálmodója Baumhakl-Forgács Barbara, aki Szentkirályon 7 évvel ezelőtt kezdett saját vállalkozásba, melyben tartósítószermentes, vegán zöldségkrémeket készít.

A krémek alapanyagát, a friss és zamatos zöldséget családi gazdaságukban termelik, ezeket Barbara helyben dolgozza fel.

Fontos számára, hogy minden krém adalékmenetes, tartósítószermentes, cukor- és édesítőszermentes legyen. Nincs bennük ízfokozó sem. A zöldségkrémek mellet Barbara készít többek között spagetti szószt, barbecue szószt, gulyáskrémet, és egy teljesen növényi alapú, krémes, majonézre emlékeztető szószt is, a vegán karfionézt is.

Fotók, további információ: www.facebook.com/borbolyazoldseg

Forrás: lifestylemagazin.hu

További híreink

2025. 05. 08.

VÉRADÁS

Az Országos Vérellátó Szolgálat Bács-Kiskun vármegyei következő kiszállásos véradási helyszíneit közöljük

2025. 05. 08.

2025. 05. 07.

Fi200 klub: új üzleti kapcsolatok a Sváb-sarokban

Csaknem harminc résztvevővel folytatódott a fi200 klub kedden a Sváb-sarokban. A közösségi gazdaságfejlesztést célul kitűző üzleti reggelire ezúttal Hajóson, a barokk kastélyban került sor. 

2025. 05. 07.

2025. 05. 06.

Ezek lettek idén Bács-Kiskun legjobb borai – először zsűriztek pezsgőket is

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyt, amelyet idén első alkalommal pezsgőkategóriával is kibővítettek. A megmérettetésnek a nemesnádudvari Bor Bagoly Présház adott otthont.

2025. 05. 06.

Borota

2025. 05. 05.

Koch Csaba kapta az elismerést

A Magyar Sommelier Szövetség idén tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről. 

2025. 05. 05.

[ Borota ]

2025. 05. 02.

(Nem csak) egy méhész története

Több méhészet is működik a Sváb-sarokban, olyan viszont bizonyosan csak egy van, amely a létrejöttét egy ínhüvelygyulladásnak köszönheti

2025. 05. 02.

Fülöpjakab

2025. 04. 29.

Egészség és helyi gazdaság

Bács-Kiskunból Neked - Több évnyi elhivatott munka során lett igazi brand a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogombája. Bács- Kiskun egyedi klímája, két évtized szaktudása és az egyik legrejtélyesebb élőlény szerencsés együttműködésének köszönhetően.  

2025. 04. 29.

[ Fülöpjakab ]

Design by WEBORIGO