Hajós hagyományosan vörösbor-termő vidék, zászlós fajtája a Cabernet Sauvignon.
Hajós
2025. 04. 11.
18:00
»
2025. 04. 11.
22:00
Hajós hagyományosan vörösbor-termő vidék, zászlós fajtája a Cabernet Sauvignon.
A lösz altalaj és az ezt legtöbb helyen borító kötött, tápanyagokban gazdag barna erdőtalaj kiváló alapot ad a testes borok előállításához.
A helyi hagyományok ehhez alkalmazkodva a természetes módszerekkel készített, rusztikus, fahordóban érlelt borstílust alakították ki.
Tapasztalja meg Ön is, milyen kincseket rejtenek a hajósi pincék!
A könnyedtől a testesen át a muzeális tételig haladva, jellegzetes helyi borstílusokat és őshonos szőlőfajtákat útbaejtve haladunk végig a 6 tételből álló kóstolósoron, miközben megvitatjuk, hogy mi mindent érdemes tudni a hajósi vörösborokról.
Bővebb információ:
www.facebook.com/events/1151274093312649