UTAZÁS 2019 Budapest

LEGYEN ÖN IS AKTÍV RÉSZESE AZ ESEMÉNYNEK!

UTAZÁS 2019 Budapest

2019. 02. 21.

09:00

»

2019. 02. 24.

18:00

LEGYEN ÖN IS AKTÍV RÉSZESE AZ ESEMÉNYNEK!

Magyarország első számú turisztikai vására az Utazás kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A 2019. február 21. és 24. között tartott Utazás kiállítás középpontjába az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását tették. „Aktív hétvége van.” szlogen értelmében egyedi, hosszú hétvégét szerveznek a lehető legtöbb külföldi úti cél, belföldi turisztikai térség, utazáshoz kötődő szolgáltató cég bemutatkozásával. A rendezvényen, egy helyen és időben közvetlen kap az érdeklődő információt desztinációkról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és felmerülő kérdéseire azonnal utazási szakértők válaszolnak. Az egész környezet utazásra inspirál, melyhez szórakoztató programok is társulnak.

Az idei évben Bács-Kiskun megye és Kecskemét lehetőséget kap arra, hogy belföldi díszvendégeként bemutathassa a nagyérdeműnek a tésrég páratlan kincseit. 

A teljes projekt keretében 24 önkormányzat és 6 szervezet fogott össze annak érdekében, hogy megyénk legfontosabb értékeit legszebb fényükben mutathassák meg.

A belföldi díszvendég státusz rengeteg előnyt rejt térségünk számára, hiszen számos bemutatkozási lehetőséget kap megyénk előadások, koncertek és kisfilmek révén ezáltal pedig a turisztikai szakma, valamint a média középpontjába kerül. Mindezek mellett öt egységes arculattal rendelkező turisztikai kiadvány készül majd el, melyek szintén arra lesznek hivatottak, hogy bemutassák az alföldi táj által rejtett csodákat, kulturális értékeinket és mindazokat az élményeket, amiért a hazai és külföldi turistáknak egyaránt érdemes ellátogatniuk hozzánk.

Fedezd fel Bács-Kiskun megyét és Kecskemétet!

Sokszor mi, akik itt élünk sem tudjuk, hogy milyen értékek, különlegességek, lehetőségek vannak egy karnyújtásnyira tőlünk. Adunk ezért egy kis ízelítőt, abból mi minden várja a látogatókat Bács-Kiskun megyében, Kecskeméten és az Utazás 2019 kiállításon személyesen, vagy virtuálisan a bacskiskun.hu és az iránykecskemet.hu weboldalon.

Kecskemét poligon kecskéje, fürdője, vadas és szabadidő parkja, sport létesítményei, múzeumai, csodálatos épületei, kulturális élete, kiváló szállodái, éttermei és rendezvényei mellett vár mindenkit

az akasztói szikiponty;

a bajai halászlé;

a bácsalmási kékfestő termékek;

a bócsai böllértalálkozó, a Bócsator;

Bugac homokba zárt Árpád-kori leletei;

Dunapataj Szelidi-tava;

az izsáki Kolon-tó;

a jakabszállási Magyarkert;

a kalocsai hímző asszonyok;

a keceli Pintér Művek hadtörténeti gyűjteménye;

a KEFAG Zrt. Vackor Vár erdei iskolája;

Kiskőrös egyedi kiállító helyei;

Kiskunfélegyháza különleges rendezvényei;

a kiskunhalasi csipkevarró asszonyok;

a kiskunmajsai Jonathermál gyógyfürdő; 

a fiatalok zenei fesztiválja, a KunfehérTone;

a kunszentmiklósi birkapörkölt;

Lajosmizse szamócalekvárja;

a Felső-Bácska-Homokhát Natúrpark spárga finomságai;

a Kiskunsági Nemzeti Park bivalyhúsból készült szalámija;

Soltvadkert borai és süteményei;

a Sváb Sarok Európa-szerte egyedülálló pincefalvai;

a szanki kézműves konyakmeggy;

Tázlár hímző asszonyai;

Tiszakécske fürdői és

a Tiszaugi élő holtág.

Várjuk Bács-Kiskun megye és Kecskemét sajtótájékoztatójára 2019. február 21-én13:00 órakor, a Hungexpo Vásárközpontban a 307/A és a 308/A standon érdekes információkkal, étel- és italkülönlegességekkel, híres emberekkel és határtalan vendégszeretettel.

A kiállítás többi napján, február 22., 23., 24.-én látogatóként várjuk Önt színes programokkal, finomságokkal és érdekes emberekkel.

Nyerjen az Utazás 2019 kiállítás nyereményjátékain több, mint 30 nyeremény közül páros hétvégét a Four Points by Sheraton Hotelbe, a Barack Hotelbe, a Három Gúnár Hotelbe, a Gerébi Kúriába vagy a Biczó Csárdába!

Kövesse a bacskiskun.hu weboldalt és a Facebookon a Bács-Kiskun profilt, mert még több nyeremény várja Önt Bács-Kiskun megye önálló nyereményjátékain!

 

Kapcsolat

Több Kevesebb chevron down
Design by WEBORIGO