„MI NAPUNK”

Nemzeti Ünnepünkön Kiskunfélegyháza ad otthont a „Mi napunk” programnak

„MI NAPUNK”

2022. 03. 15.

14:00

»

2022. 03. 15.

17:00

Nemzeti Ünnepünkön Kiskunfélegyháza ad otthont a „Mi napunk” programnak

Nemzeti Ünnepünkön Kiskunfélegyháza ad otthont a „Mi napunk” programnak, mely a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat hagyományos, lakóhelyünkhöz, megyénkhez való kötődésünket erősítő rendezvénye. Szeretettel hívunk mindenkit a rendhagyó programokra!

FÉLEGYCAFÉ VERSFOLYAM PETŐFIVEL - VERSELŐKET VÁRUNK!

„Dalolj, tavasznak hírmondója te”! Bánföldi Szilárd színművész, a „Mi Petőfink” közreműködésével nonstop verselésre buzdítjuk az ünneplő közönséget, az utca emberét, iskolásokat, kicsiket és nagyokat, kapcsolódjanak a versfolyamba egy-egy Petőfi, vagy bármely költő hazafias versével. Legyen aktív részese a közös ünnepnek, ajándékkal is készülünk a szavalóknak, és készítsen szelfit Petőfivel, tegye történelmivé a pillanatot! Találkozzunk a megújult földszinti kávézóban.

Jelentkezés és információ: Oláh Edit; olah.edit@bacskiskun.hu,

+36 30/979-2642, valamint Móra Ferenc Művelődési Központ, 06 76 466-843, info.mfmk@gmail.com

FI200 DIVATBEMUTATÓ MEGYÉNK MOTÍVUMAIVAL

Elegáns, vagány, egyedi, különleges, trendi és ráadásul viselhető! Bükki Tamara divattervező Bács-Kiskun megye motívumait keltette életre ruháiban. Megjelenik a kecskeméti, kiskunfélegyházi szecesszió, a kecskeméti suba, illetve páva mintázat, a kalocsai, kiskőrösi motívumvilág, a hartai bútorfestés elemei, melyek nemcsak a ruhákon, de táskákon, cipőkön is visszaköszönnek.

A kiskunhalasi Lyra együttes közreműködésével mutatjuk be a már külföldön is hírnevet szerzett megyei kollekciót.

ZÚG A MÁRCIUS-MEGZENÉSÍTETT HAZAFIAS VERSEK

Járjuk be együtt a nagy Magyarországot Lizik-Varga Katica előadóművésszel, aki Petőfi nyomán ugyan, de segítségül hívott más költőket is, hogy megzenésített verseik által továbbítsa a költők máig ható üzenetét. A divatbemutatót követően, a művelődési ház színpadán kapcsolódhatnak az interaktív előadásba

MESEFÖLD ÉLMÉNYBUSZ A HATTYÚHÁZ ELŐTT

Akinek még nem volt szerencséje találkozni az országosan is egyedülálló Meseföld Élménybusszal, ne hagyja ki a páratlan lehetőséget! Már messziről hívogatnak a különleges mesehősök, és páratlan élményt nyújtanak a különböző kreatív foglalkozások, játékok, a gyerekek elmerülhetnek a megyei legendákból született mesék birodalmában, illetve korosztálytól függetlenül helyi és megyei termékek bemutatója, kóstolója is része a guruló élményjáratnak.

A programok 14 órától 17 óráig tartanak a Művelődési házban, illetve a Hattyúház előtti téren.

További információ: Oláh Edit; olah.edit@bacskiskun.hu, +36 30/979-2642

ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT, LEGYEN MIÉNK A NAP

A BÉKE, AZ ÖSSZETARTOZÁS JEGYÉBEN!

Kapcsolat

Több Kevesebb chevron down
Design by WEBORIGO