dr. Bajmócyné dr. Balázs Tímea

vármegyei jegyző, a hivatal vezetője

dr. Bajmócyné dr. Balázs Tímea 2021. augusztus 1. napjától látja el a megyei jegyzői feladatokat.

Jogász, közigazgatási és jogi szakvizsgával, jogász-közgazdász szakirányú végzettséggel rendelkezik. Két évtizede dolgozik a közszolgálatban. Az egyetem elvégzése után első munkahelye Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala volt, ahol mint törvényességi referens dolgozott, majd 2004-től csoportvezető, 2007-től osztályvezető lett. Feladatai az önkormányzati igazgatás jónéhány területét érintették, jogtanácsosként ellátta az Önkormányzat és a Hivatal képviseletét, közreműködött a választások lebonyolításában. 2009-ben az Év Kecskeméti Köztisztviselője elismerésben részesítette a Közgyűlés, 2011. április 1. napjától pedig a város aljegyzője lett. 2015. március 1. napjával áthelyezéssel került a Miniszterelnökség Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságára, ahol a Koordinációs Főosztály főosztályvezető-helyettese volt. Itt változatos feladatai a 2014-2020 Vidékfejlesztési Program valamint a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program irányító hatósági feladatai jogi támogatásához kötődtek. Állami projektértékelőként is tevékenykedett 2017 és 2021. között.

Elkötelezett a közszolgálat iránt, jegyzői hivatásában legfontosabbnak a törvényesség biztosítását tekinti, arra törekszik, hogy a leghatékonyabb megoldásokat tárja fel a döntéshozók számára. A megyei önkormányzat feladatai, felelőssége vonzó perspektíva volt számára, melyben fejlesztéspolitikai tapasztalatai is jól hasznosíthatók.

Fontosnak tartja a folyamatos önképzést, és a támogató munkahelyi légkört. A Hivatalt határozott szakmaisággal és emberséggel kívánja vezetni, igyekszik megőrizni és fejleszteni azon értékeket, melyek egy csapattá kovácsolják a kollektívát.

Házas, egyetemi oktató férjével Kecskeméten élnek.

Kapcsolat

profile dr. Bajmócyné dr. Balázs Tímea

call+36 30 829 8739

emailjegyzo@bacskiskun.hu

Több Kevesebb chevron down
Design by WEBORIGO