Csanádi Szőlőbirtok

Császártöltés - Kiskőrösi járás
A 2001-ben alapított Csanádi Szőlőbirtok 220 hektáros szőlőültetvénye az egyik legnagyobb a Duna Borrégió területén. A császártöltési családi gazdaság nem csak a minőségi szőlőtermelést alapozza a térség kiváló adottságaira: 2013-ban elindult borászatukban évi 100 ezer palack, jelentős részben prémium bort is készítenek. Ehhez a legjobb fekvésű ültetvényeik terméséből válogatják az alapanyagokat. Illatos, gyümölcsös fehér-, rozé- és vörösboraikban „megízlelhetjük” a sok napsütést és a löszös-homokos talajnak köszönhető zamatokat. Kínálatukban megtalálható többek között az irsai olivér, a cserszegi fűszeres, zöld veltelíni, sauvignon blanc, chardonnay, kékfrankos rozé, kadarka rozé, portugieser, kadarka és cabernet sauvignon. Nem csak borkóstolásra érdemes bejelentkezni náluk, hanem különleges borvacsoráikra is.
Több Kevesebb chevron down

Ajánlataink

chevron left
event card

Pincelakat Borház és Szálloda

arrow
Szállodánk 2013-ban nyílt a Hajós-Bajai borvidék szívében egy sváb településen, ahol az emberek még kiülnek a ház elé vasárnap délután beszélgetni, ahol szerdánként a cserélni való szódás üveg mellé a pénzt is ki merjük tenni az utcára. Itt még mindenki köszön mindenkinek, és felkapjuk a fejünket, ha idegen arcot látunk.

Császártöltés

event card

Csanádi Szőlőbirtok

arrow

Császártöltés

event card

Pincesori túrák

arrow

Császártöltés

event card

Császártöltés Kulcsosház

arrow

Császártöltés

chevron right

Kapcsolódó eseményeink

Értékeink

chevron left
event card

Császártöltési Pincesorok

arrow
Császártöltésen több száz présház és pince található, melyek jórészt a falu belterületén helyezkednek el. Évtizedekig a falu lakosságának fő jövedelem forrása a szőlőtermesztés és bortermelés volt. 

Császártöltés

chevron right
Design by WEBORIGO