Bakodpuszta Lovascentrum

Alig száz kilométerre Budapesttől, a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz határán Bakodpuszta várja a természetes környezet rajongóit.

Bakodpuszta Lovascentrum

Alig száz kilométerre Budapesttől, a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz határán Bakodpuszta várja a természetes környezet rajongóit.

A közel 200 hektáros területen olyan hagyományos állatfajtákkal találkozhatnak, mint a magyar szürke marha, mangalica, racka juh, vagy a szamárcsikók. A pusztába érkező vendégeket csikósok fogadják. A lovasbemutató során bepillantást nyerhetnek ember és ló évezredes, titokzatos kapcsolatába. A csikósok és lovak csodálatos összhangja, a négyesfogathajtás eleganciája, a pusztatízeslélegzetelállító látványa emlékezetes élményt jelent az idelátogatóknak. Különleges élmény vendégeinknek a kocsikázásazérintetlenpusztába, melynek során megismerkedhetnek a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz találkozásának sajátos élővilágával, s közben megcsodálhatják a ménesrobajló vágtáját. A kocsikázás keretében a pásztorálláson „szép juhászné” frissen sültpogácsával és barackpálinkával kínálja a vendégeket. Próbát tehetnek lovagolásból és szamaragolásból is a vendégek. A lovagolást tanulni vágyókat 2 éves kortól várják. A gyakorlottabb lovasok tereplovagláson is részt vehetnek. Bakodpusztán lehetőség nyílik kedvenceik bértartására, ménesben vagy boxban való elhelyezéssel.

 

Egyéb szolgáltatások:

  • bérelhető lovak
  • túralovaglás
  • fogatoztatás
  • lovas oktatás
  • lovas tábor
  • lovasbemutató

Kapcsolat

6300 Kalocsa Szent István király út 5

www.koronatours.hu
Több Kevesebb chevron down

Hírek

chevron left
chevron right

Kapcsolódó eseményeink

Design by WEBORIGO