Indul a szezon! Még nem késő csatlakozni az újdonságokkal kecsegtető MyFarm-kertekhez.

két folyó közt

Idén már gomba és feldolgozott kézműves élelmiszerek is az asztalunkra kerülhetnek amellett, hogy a szezonális vegyszermentes zöldségeket is házhoz szállítják nekünk a MyFarm zöldségkosár-közösségekből. 

A MyFarm kosárhálózat közösségi kertjei Pest megyében és több vidéki kis-és nagyváros közelében működnek, így gyakorlatilag az ország felén csatlakozhatunk már egy közelünkbe eső ilyen gazdasághoz. A MyFarmerek - Ács, Harta, Szentmártonkáta, Hajdúhadház és Ópusztaszer – jelenleg szállítanak árut többek között Budapestre, Győrbe, Tatára, Kecskemétre, Szegedre, Debrecenbe, Egerbe, Dunaújvárosba, Szekszárdra és ezek környékére.

 

A közösségi mezőgazdálkodás itthon is egyre népszerűbb, hiszen széleskörűen elérhetővé vált ezáltal a biztos forrásból, békebeli ízeket idéző jó minőségű, szezonális és fenntartható módon előállított háztáji termék. A közösségi mezőgazdálkodás a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gazda vállalja, hogy egész évben a kertjéhez csatlakozó közösség tagjainak termel, míg a vásárlók vállalják, hogy átalánydíjért cserébe átveszik a terményeket. Ez mindkét fél számára kiszámíthatóságot és hosszú távú elköteleződést jelent.
A MyFarmnál a hetente, kéthetente vagy havonta érkező szezonális, frissen termett és szedett zöldséggel, gyümölccsel, vagy most már akár extra tojással és kézműves termékekkel megrakott boxokat a közösség tagjai kényelmesen, az otthonukban, házhoz szállítva vehetik át, személyesen a gazdától.

 

A vegyes zöldségkosarak segítségével változatossá tehető a család étkezése, megbízható vitaminforrással akár a nyári, akár a téli szezon alatt.  

 


A nyári szezon hamarosan indul, még nem késő csatlakozni a közelünkben található egyik MyFarm kerthez, amelyek idén is várják új tagjaikat, számos meglepetéssel, kiegészítő szolgáltatással. Ugyanis a közösséghez csatlakozó tagok a szezon alatt receptekkel gazdagodhatnak, 0-24 órában követhetik a bekamerázott kertek életét, nyitott kert programon vehetnek részt családjukkal a nyár folyamán, idén június 10-én pedig online főzőshown is részt vehetnek Mautner Zsófi gasztroceleb vezetésével.

 

Elérhetőség: Matus Dóra
                     06202208085
                     dora@myfarmalapitvany.hu


Web: https://myfarmharta.com/

További híreink

2024. 06. 11.

Járható út

Két újabb hidat adtak át,  M44 gyorsforgalmi út Kecskemát-Szentkirály szakaszán.

2024. 06. 11.

2024. 06. 10.

Nagy győzelmek, meglepő vereségek Bács-Kiskunban

Bács-Kiskun vármegyében a települések többségén megőrizték pozíciójukat a hivatalban lévő polgármesterek az önkormányzati választások során. Persze akadt jónéhány érdekes eredmény is.

2024. 06. 10.

2024. 06. 10.

Választás 2024- vármegyei közgyűlés

Hatvan százalékot meghaladó részvételi arány mellett zajlott a tegnapi vármegyei közgyűlési választás. A huszonhárom megszerezhető mandátum négy párt osztozott. 

2024. 06. 10.

2024. 06. 07.

Június 9. – a választás napja

2024. június 9-ére tűzte ki Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az Európai Parlament magyar tagjainak választását. A Nemzeti Választási Bizottság pedig ugyanerre a napra tűzte ki a nemzetiségi önkormányzati képviselők választását. A közös eljárásban megrendezésre kerülő választások napján reggel 6 és este 19 óra között lehet szavazni az érvényes személyi okmányok felmutatását és a névjegyzék aláírását követően.

2024. 06. 07.

2024. 06. 06.

Orbán Viktor a Tomori Pál-híd átadásán: Dél-Magyarország jelentősége felértékelődik

A Kalocsát Pakssal összekötő új híd egy összetett, átgondolt, hosszú távra szóló országfejlesztési, országépítési terv része - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tomori Pál-híd átadásán csütörtökön Kalocsán.

2024. 06. 06.

2024. 06. 06.

Erre vezet majd az M9-es Bács-Kiskunban: kezdődhet a tervezés

Aláírták az M9-es gyorsforgalmi út 51-es számú (Dusnok) és az 53-as számú (Tompa) főút közötti szakasz tervezésére szóló szerződést. Az új szakasz - tehermentesítve az M0-át - közvetlen kapcsolatot biztosít majd a Duna-Tisza köze és Dunántúl térségei között.  

2024. 06. 06.

Design by WEBORIGO