Bácsszentgyörgy Községi Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

Projektazonosító:

TOP-3.2.1-16-BK1-2017-00036

Kedvezményezett:

Bácsszentgyörgy Községi Önkormányzat

Település:

Bácsszentgyörgy

Forrás:

ERFA

Program:

TOP

Támogatási arány:

100%

Támogatási összeg:

50 301 185 Ft

Megvalósítás kezdete és vége

2018. 07. 01.-2020. 10. 31.

Státusz:

Lezárt

A projekt célja: hogy az intézmény által kibocsátott szén-dioxid mennyisége csökkenjen, továbbá az épület energiafogyasztása olyan mértékben változzon, mely a jogszabály szerinti követelményértékeknek megfelel. A tervezett projekt megvalósítása a meglévő infrastruktúra korszerűsítését teszi lehetővé, új tevékenységek és szolgáltatások nem alakulnak ki a projekt által, de a meglévő szolgáltatások magasabb színvonalon lesznek elérhetők.

A projekt eredménye: a fejlesztésnek köszönhetően környezetbaráttá és energiahatékonnyá vált a polgármesteri hivatal épülete.

A projekt keretében megvalósult az épület teljes hőszigetelésének modernizálása. Komplex nyílászáró cserére került sor. Megvalósult továbbá az elavult fűtési rendszer teljes modernizálás, melynek keretében új kazán, fűtőtestek és szabályozó egységek kerültek kialakításra.

A fejlesztés hiánypótló volt a település életében. Lehetővé tette az alacsonyabb fenntarttatási költségek szerinti működést, valamint csökkentette a károsanyag kibocsátás mértékét.

További információ: https://bacsszentgyorgy.hu/