PINTÉR ZSOLT NYERTE AZ ÉV AGRÁRBERUHÁZÁSA DÍJAT

A siófoki Agrárszektor Konferencián vehette át az elismerést

A Portfolió Csoport nyolc kategóriában díjazta a legsikeresebb, és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket a siófoki Agrárszektor Konferencián. A díjat az Axiál Kft. ügyvezetője, Pintér Zsolt nyerte, és vehette át az év agrárberuházása kategóriában.

Pintér Zsolt ügyvezető a díj átvételekor elmondta, hogy egy ilyen beruházás nem egy névhez kötődik. Volt aki, ezt a beruházást megtervezte, összeállította, kivitelezte és a kibővített épületet berendezte. Hozzátette, hogy ez az elismerés, egyfajta visszacsatolása annak a munkának és hitvallásnak, amit már 30 éve követnek, mely révén az ügyfeleik eredményesebben gazdálkodhatnak.

AZ ALKATRÉSZ LOGISZTIKAI KÖZPONT (ALK) BŐVÍTÉSÉNEK TERVE PINTÉR ZSOLT TAPASZTALATAIRA HAGYATKOZVA SZÜLETETT MEG

Az AXIÁL Kft. bajai székhelyén található Alkatrész Logisztikai Központjának (ALK) bővítése 2021 augusztusában valósult meg a Pénzügyminisztérium támogatásával. A Nagyvállalati Beruházási Támogatási program keretében hajtott végre korszakváltó, innovatív fejlesztést az Axiál Kft. bajai telephelyén. A fejlesztésnek köszönhetően automatizált robotok végezhetik a logisztikai, rakodási feladatokat az Axiál Kft. új raktárépületében.  Az összesen kétmilliárd forintból megvalósult projekthez a kormány több mint egymilliárd forinttal járult hozzá. A magasraktárban 14 méter magasságig  raktározhatnak, a polcokon pedig 38 ezer láda kapott helyet. A ládák mozgatását és az alkatrészek raktározását teljesen automatizálva, robotok segítségével oldják meg. Az új épületrészben 5500 új raklaphelyet alakítanak ki a meglévő raktárban jelenleg található 3500 mellé. A bővítés az áruk hatékonyabb be- és kitárolását teszi lehetővé. Az ALK bővítésének terve Pintér Zsolt alkatrészforgalmazásban szerzett sok évtizedes tapasztalatára támaszkodva született meg.

TOVÁBBI HÉT DÍJAZOTTAT KÖSZÖNTHETTEK AZ AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIÁN

Az év női agrárvállalkozója: Nemes-Nagyné Vas Andrea (NEMES Családi vállalkozás).Az év fiatal agrárszakembereSzűcs András (Belvárdgyulai Zrt.). Az év kertészete: RÓNA KER-TÉSZ Kft. (Nagy József). Az év állattenyésztője:Fekete Benő (egyéni vállalkozó). Az év növénytermelője: Szabó Lajos (HÓDAGRO Zrt.). Az év agrárinnovációja: MyFarm Harta (Kövesdi Gábor). Portfolio Agrárgazdaságért díjZászlós Tibor (Mezőfalvai Mg. Zrt.)

Forrás: amve.hu

További híreink

2024. 04. 23.

Csatlakoztunk a TeSzedd! akcióhoz

Tizenkettedik alkalommal indult el a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció. A Föld napjához időzített programhoz a Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzati Hivatal, valamint a BKMFÜ Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. munkatársai is csatlakoztak.

2024. 04. 23.

Ordas

2024. 04. 23.

Művelődési ház energetikai felújítása és zöldterület fejlesztése Ordason - projektindítás

Ordas Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-1.2.1-21 ÉLHETŐ TELEPÜLÉSEK felhívásra „Művelődési ház energetikai felújítása és zöldterület fejlesztése Ordason” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BK1-2022-00030). A projekt keretében 59,49 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél a közösségi épület korszerűsítése.

2024. 04. 23.

[ Ordas ]

Drágszél

2024. 04. 22.

Művelődési ház épületenergetikai korszerűsítése - projektindítás

Drágszél Község Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-2.1.1-21 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése felhívásra „Művelődési ház épületenergetikai korszerűsítése” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-2.1.1-21-BK1-2022-00007). A projekt keretében 49,63 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a település művelődési házának energetikai korszerűsítése valósul meg. 

2024. 04. 22.

[ Drágszél ]

2024. 04. 22.

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján. A mindent uraló műanyagok is veszélyeztetik létünk alapját, az élővilág változatosságát, a biológiai sokféleséget. 

2024. 04. 22.

Császártöltés, Érsekcsanád, 4+

2024. 04. 22.

Evezővel Bács-Kiskunban

Folytatódik a vármegye aktívturisztikai fejlesztése: a Vajas-fok és a Duna-völgyi-főcsatorna többnapos vízitúrákra is alkalmassá válik a jövőben.

2024. 04. 22.

[ Császártöltés , Érsekcsanád , Hajós , Kalocsa , Nemesnádudvar , Sükösd ]

2024. 04. 22.

A Kádár-kockák megmentése

Magyarország településein még ma is több mint 800 ezer Kádár-kocka áll.

2024. 04. 22.

Design by WEBORIGO