PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

közügyek TOP-fejlesztések
Logó-, fotó és rajzpályázat éghajlatváltozás és klímavédelem Lajosmizsén témakörben általános és középiskolák, illetve a rajzpályázat esetében óvodások részére

Logó-, fotó és rajzpályázat éghajlatváltozás és klímavédelem Lajosmizsén témakörben általános és középiskolák, illetve a rajzpályázat esetében óvodások részére

A pályázatot az alábbi kategóriákban hirdetjük meg:

  1. óvodai rajzpályázat
  2. általános iskola alsó tagozat rajzpályázat
  3. általános iskola felső tagozat logó, fotó és rajzpályázat
  4. középiskola logó, fotó és rajzpályázat

 

Pályázók köre: Lajosmizse település és térségének (környező települések) óvodásai, általános- és középiskolás, nappali, esti, levelező hallgatói, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel.

 

Pályázat tárgya: A pályázat témája az éghajlatváltozás és a klímavédelem, melyhez kapcsolódva, az alábbi választható altémákban várunk pályaműveket benyújtásra.

Az alkotásokat bármilyen technikával kézzel vagy digitálisan, fekete-fehér vagy színes formátumban is el lehet készíteni, melyeket digitális formában szükséges benyújtani.

 

Benyújtási határidő: 2020. szeptember 30.

-A pályaműveket a fenti határidőig kell digitálisan megküldeni a lajosmizse@lajosmizse.hu email címre, kérjük a tárgyban „klímaprojekt” megnevezést feltüntetni

-A pályaművekhez tartozó adatvédelmi és szülői hozzájáruló nyilatkozatot (1. sz. melléklet) kitöltve és aláírva kérjük digitálisan (szkenelve) megküldeni a lajosmizse@lajosmizse.hu e-mail címre, és személyesen vagy postai úton is kérjük benyújtani az Önkormányzat részére.

 

Díjazás: Valamennyi résztvevő emléklapban részesül. A kategóriánként 1-3 helyezettek ajándékcsomagban részesülnek.

 

A pályázatokról bővebb információt a www.lajosmizse.hu oldalon a KLÍMA PROJEKT menüpontban olvashatnak. További információ kérhető: Kasnyikné Földházi Tünde (kornyezetvedelem@lajosmizse.hu, +36 76 556 148)

A teljes pályázati kiírást ezen a linken találja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS http://adattar.bacskiskun.hu/palyazatok/palyazati_felhivas_rajz_KTSZ_Lajosmizse.pdf

TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ ÖNKÉNTES HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATA (18 év alatti kiskorú adatközléséhez és az adatok kezeléséhez) 

http://adattar.bacskiskun.hu/palyazatok/1_sz_nyilatkozat_Lajosmizse.pdf

További híreink

2024. 04. 19.

Idén 65 esztendős a vármegyei kézilabda

Jeles év a 2024-es a vármegyei kézilabdás társadalom számára, hiszen a sportági szakszövetség ebben az évben ünnepli fennál­lásának hatvanötödik születés­napját.

2024. 04. 19.

2024. 04. 19.

A történeteink erősítenek bennünket

A jól működő közösségek javítják az életminőségünket.INTERJÚ MOISKÓ CSILLÁVAL, BÁCS-KISKUN VÁRMEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PROGRAMVEZETŐJÉVEL

2024. 04. 19.

Nemesnádudvar

2024. 04. 19.

Izgalmas találka a Bor Bagolyban

Nemesnádudvaron a vármegye önkormányzata által fenntartott Bor Bagoly présház , szeretettel várja a borkultúra iránt érdeklődőket.

2024. 04. 19.

[ Nemesnádudvar ]

2024. 04. 19.

Stratégiai jelentőségű az alkalmazkodás

A Homokhátság elsivatagosodása és vízpótlásának lehetősége évti­zedek óta foglalkoztatja a szak­embereket. A felszíni vizek és a földalatti vízkészletek pótlása több évtizedet felölelő feladat, amely az elkövetkező időszakban a mező­gazdaságot is az alkalmazkodásra készteti. A Duna-Tisza-közének régi vizes területeinek tudatos, művelhető területté alakítása, csatornázása és a klímaváltozás együttes hatása generációkon át befolyással lesz az itt élőkre.  

2024. 04. 19.

2024. 04. 19.

Vármegyei turizmus: több külföldi vendég

A koronavírus-járványt követően feléledő idegenforgalmi szektort vármegyei szinten is újabb kihívás elé állította az energiaárak emelkedése és az infláció. A  vendégek száma ennek ellenére nem csökkent 2023 első kilenc hónapjában.

2024. 04. 19.

Kunszentmiklós, Szabadszállás

2024. 04. 19.

Túzokünnep Bösztörpusztán – futóversennyel!

Futóversennyel egybekötött ingyenes családi programra hív a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Kunszentmiklós-Bösztörpusztára a puszta egyik leglátványosabb eseménye, a túzokdürgés alkalmából!

2024. 04. 19.

[ Kunszentmiklós , Szabadszállás ]

Design by WEBORIGO