EZER CSALÁD ÉNEKEL ANYÁK NAPJÁN

Május 3-án vasárnap 10:30-kor tartják az „Ezer család énekel anyák napján a Ringatóval“ eseményt.

Immár hagyománnyá vált, hogy a Fiatal Családosok Klubja a Ringatóval közösen minden évben megünnepli az év egyik legszebb ünnepét, az anyák napját. „Ezer család énekel“ című ünnepségükön közös dallal és meghitt, felemelő pillanatokkal készülnek mindig a gyermekek, édesanyák és több száz család számára.

Idén is, bár kicsit más formában, de szeretnék a hagyományt továbbvinni és köszönteni az édesanyákat, együtt ünnepelni a családokkal. Egy olyan műsorral készülnek, és szeretnék digitális formában rögzítve eljuttatni a családokhoz, ahol át tudják adni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, együtt tudják ünnepelni az édesanyává válást.

- Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony elfogadta felkérésünket az „Ezer család énekel anyák napján a Ringatóval“ eseményünk fővédnökségére. Kiemelkedően fontos ez az ünnep, az édesanyák köszöntése, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen csodálatos feladatot végeznek nap mint nap. Köszönjük államtitkár asszonynak a támogatást, és hogy értékes gondolataival gazdagítja a május 3-ai, anyák napi műsorunkat, köszönti a családokat - mondta Király Nóra, a FICSAK alapítója.

A Ringató foglalkozásvezetők nagy közössége és a Fiatal Családosok Klubja lelkes csapata összefogott, és mindenki a saját otthona biztonságában dolgozik azért, hogy anyák napján megszólaljanak a foglalkozások dalai, ölbéli játékai, mondókái.

- Az anyukák számára természetes, hogy nehéz időkben is helytállnak, mindent megtesznek a családjukért. Ezen a napon ünnepelni szeretnénk őket, lírával, dallal, a képzeletünkben megszülető sok erőt adó öleléssel - mondta Gróh Ili, a Ringató alapítója.

A most nagyon népszerű, közös digitális „karantén kórusokhoz“ hasonlóan a Ringató közel 100 foglalkozásvezetője határainkon innen és túl a FICSAK-kal karöltve segít, hogy mindenki virtuálisan mégis együtt énekelhessen.

Az esemény itt érhető el: https://www.facebook.com/events/222880152144842/

Forrás: zene.hu

Kép: Ringató Facebook oldala

További híreink

Kiskunfélegyháza

2024. 04. 25.

Feledhazból Kiskunfélegyháza

A 250 éves Kiskunfélegyháza

2024. 04. 25.

[ Kiskunfélegyháza ]

2024. 04. 25.

Helyben döntenek a forrásokról

A tízezer főnél kisebb településeken a helyi önkormányzatok, a vállalkozók és a civil szervezetek összefogásán, együttműködésén alapulnak a LEADER- zervezetek. 

2024. 04. 25.

2024. 04. 25.

Mentsük meg a tanyákat!

A hungarikumnak számító magyar tanya különös szerepet tölt be Bács-Kiskun vármegye életében; a XVII. századtól meghatározó része hazánk társadalmi- gazdasági berendezkedésének. 

2024. 04. 25.

Kecskemét

2024. 04. 23.

Csatlakoztunk a TeSzedd! akcióhoz

Tizenkettedik alkalommal indult el a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció. A Föld napjához időzített programhoz a Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzati Hivatal, valamint a BKMFÜ Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. munkatársai is csatlakoztak.

2024. 04. 23.

[ Kecskemét ]

Ordas

2024. 04. 23.

Művelődési ház energetikai felújítása és zöldterület fejlesztése Ordason - projektindítás

Ordas Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-1.2.1-21 ÉLHETŐ TELEPÜLÉSEK felhívásra „Művelődési ház energetikai felújítása és zöldterület fejlesztése Ordason” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BK1-2022-00030). A projekt keretében 59,49 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél a közösségi épület korszerűsítése.

2024. 04. 23.

[ Ordas ]

Drágszél

2024. 04. 22.

Művelődési ház épületenergetikai korszerűsítése - projektindítás

Drágszél Község Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-2.1.1-21 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése felhívásra „Művelődési ház épületenergetikai korszerűsítése” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-2.1.1-21-BK1-2022-00007). A projekt keretében 49,63 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a település művelődési házának energetikai korszerűsítése valósul meg. 

2024. 04. 22.

[ Drágszél ]

Design by WEBORIGO