Boldog gyermeknapot kívánunk!

Megyénk minden településén gyermeknapi rendezvények, játék, móka, kacagás teszi felejthetetlenné a mai napot.

„Mindég csak azon kötelességekről szólunk, melyekkel szüleinkhez köttetünk, azokról soha, vagy ritkán, melyekkel gyermekeink iránt tartozunk, holott ezek még szentebbek.”

A legnagyobb magyar, Széchenyi István gondolataival köszöntjük a mai nap főszereplőit, a gyermekeket. Azokat akik talán ezekben a percekben érkeznek a világra, azokat az apróságokat, akik most teszik meg az első lépéseket, azokat a kicsiket, akik a bölcsődék, óvodák gondtalan játékországát építik, azokat a kisdiákokat, akik a betűk és számok birodalmával a ismerkednek, azokat a kamaszokat, akik az általános iskolák padjait koptatják, azokat a fiatalokat, akik már tudatosan készülnek a pályaválasztásra, azokat a felnőtté érett ifjakat, akik már a nemzet építésének letéteményesei és mindenkit, akinek még mondhatják a szülei, örülök, hogy itt vagy gyermekem.
Az élet legszebb és legszentebb ajándéka a gyermek, ők a jövőnk! Ezért neveljük őket következetesen, szeretettel és tiszteljük meg őket a figyelmünkkel, adjunk számukra elég időt és türelmet. Ez biztosan megtérülő befektetés , hogy olyan felnőtté váljanak, akikre számíthatunk úgy családi körben, mint társadalmunk építésében, gazdagításában. „Bács-Kiskun boldoggá tesz” olvasható sok-sok helyen megyénk szlogenje, hitvallása és ennek mindenkori megvalósulásához kívánunk boldog családokat, boldog gyermekeket! Legyen övék minden perc, minden nap, de a mai különösen!
Megyénk minden településén gyermeknapi rendezvények, játék, móka, kacagás teszi felejthetetlenné a mai napot. Szeretettel tesszük közzé az Önöktől kapott fotókat, élménybeszámolókat!
Boldog gyermeknapot kívánunk !

További híreink

Nemesnádudvar

2024. 04. 17.

Értéket őriznek és mentenek

Ha valaki végigsétál Nemesnádudvar szemnek is tetszetős főutcáján, első látásra nem hiszi, hogy három évszázadnyi történelem veszi körül. Mint ahogyan sok környékbeli település esetében, itt is az 1700-as évek határozták meg Nádudvar jö­vőjét annak ellenére, hogy már a honfoglaló ma­gyarok 

2024. 04. 17.

[ Nemesnádudvar ]

Kecskemét

2024. 04. 16.

 Turisztikai kiállítás lesz Kecskeméten április 26-án!

Kecskemét és Térsége Turisztikai kiállítást rendez hagyományteremtő szándékkal április 26-án, pénteken 10-18 óra között a Tourinform Iroda környékén (Kecskemét, Szabadság tér 5/A)  az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, az Iroda üzemeltetője.

2024. 04. 16.

[ Kecskemét ]

Bátya

2024. 04. 15.

Épületenergetikai fejlesztések Bátya településen - projektindítás

Bátya Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-2.1.1-21 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése felhívásra „Épületenergetikai fejlesztések Bátya településen” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-2.1.1-21-BK1-2022-00041). A projekt keretében 73,76 millió forint vissza nem térítendő európai uniós forrásból két önkormányzati épület energetikai korszerűsítése valósul meg. 

2024. 04. 15.

[ Bátya ]

Császártöltés

2024. 04. 15.

Belterületi Kerékpárút II. ütem és játszótér fejlesztés Császártöltésen - projektindítás

Császártöltés Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-1.2.1-21 ÉLHETŐ TELEPÜLÉSEK felhívásra „Belterületi Kerékpárút II. ütem és játszótér fejlesztés Császártöltésen” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BK1-2022-00026). A projekt keretében 235,50 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél a közterületek rekreációs célú megújítása.

2024. 04. 15.

[ Császártöltés ]

Balotaszállás

2024. 04. 15.

Belterületi útfejlesztés Balotaszálláson - projektindítás

Balotaszállás Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP_PLUSZ-1.2.3-21 BELTERÜLETI UTAK FEJLESZTÉSE felhívásra „Belterületi útfejlesztés Balotaszálláson” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.2.3-21-BK1-2022-00009). A projekt keretében 60,00 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél az elavult útburkolatok felújítása.

2024. 04. 15.

[ Balotaszállás ]

Kiskunmajsa

2024. 04. 11.

Folytatódnak a fejlesztések Bács-Kiskunban 

Csaknem félszáz fejlesztési beruházás támogatói szerződését írták alá 12 milliárd forint értékben csütörtökön Kiskunmajsán, a Bács-Kiskun Vármegyei Polgármesterek Szakmai Fórumának keretében. Az eseményen elhangzott: a napokban döntés született arról, hogy újabb 8,5 milliárd forint pályázati forrás érkezik a vármegyébe. 

2024. 04. 11.

[ Kiskunmajsa ]

Design by WEBORIGO