Első kézből, hiteles forrásból

Már. 03
2018

Március 7-től személyesen, lakóhelyén is tájékozódhat a megyei ösztöndíj programról. A tájékoztató napok keretében alkalma lesz, hogy szakemberek segítségével, első kézből szerezzen be fontos információkat a megyei önkormányzat által kiírt pályázati rendszerről.

A megyei önkormányzat elkötelezett abban, hogy megyénkben megtalálják a számításaikat a fiatalok, hasznos tudással felvértezve tudjanak a munkaerőpiacra lépni. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja és elkövet mindent annak érdekében, hogy a versenyképes tudással, megyénkben tudjanak gyökeret ereszteni fiataljaink, itt találják meg boldogulásukat, ki tudjon alakulni az az egészséges megyei identitás, amely generációkon keresztül megyénk versenyképességét és kiváló életterét lesz hivatott elősegíteni, szolgálni. Az ösztöndíj pályázat ezen törekvések háttereként, azokon kíván elsősorban segíteni, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudnák saját erejükből ezt a tudást megszerezni. A nagyszerű lehetőségről „Bács-Kiskunban itthon vagy” ösztöndíj program keretén belül indulnak el azon tájékoztató napok, amelyek a pályázat tartalmi elemeit ismertetik az érintett konzorciumokban. A tájékoztató napokon minden érdeklődőnek és leendő pályázónak lehetősége van feltenni kérdéseit a programhoz kapcsolódóan.

 

Az ösztöndíj pályázatokat március 30-ig nyújthatják be a megye 27 településén lakóhellyel rendelkező fiatalok.

A települések, ahonnan a pályázatok érkezhetnek és a hozzájuk tartozó tájékoztató napok időpontjai:

 • Tiszakécske, Lakitelek, Szentkirály, Tiszaalpár, Tiszaug - 2018. március 7. 10 óra
  Tiszakécske, Arany János Művelődési Központ Nagyklub
  Tiszakécske, Kossuth Lajos u. 60.

 • Bugac, Bugacpusztaháza, Csólyospálos, Jászszentlászló, Kiskunmajsa, Kömpöc, Móricgát, Szank - 2018. március 7. 14 óra
  Kiskunmajsa, Konecsni György Kulturális Központ Videoterem
  Kiskunmajsa, Hősök tere 6.

 • Apostag, Dunaegyháza, Kunadacs, Kunszentmiklós, Kunpeszér, Szalkszentmárton, Tass – 2018. március 8, 10 óra, Kunszentmiklós, Városháza, Díszterem, Kunszentmiklós, Kálvin tér 12.

 • Drágszél, Dunapataj, Dunavecse, Harta, Homokmégy, Miske, Solt - 2018. március 12. 14 óra Solt, Városháza, Díszterem, Solt, Béke tér 1.

 

Bővebb információ:

Józan Ágota

06-30/512-25-84

osztondij@bacskiskun.hu

http://www.bacskiskun.hu/oldalak/bacs-kiskunban-itthon-vagy-osztondij-palyazat